Chelsea valset over Huddersfield

Det var aldri spennende på Stamford Bridge lørdag ettermiddag.

Chelsea - Huddersfield 5-0 

To endringer i forsvar

Maurizio Sarri foretok seg to endringer i forsvar etter 4-0-tapet mot Bournemouth. Marcos Alonso var tilbake i startoppstillingen og Andreas Christensen erstattet Antonio Rüdiger. Emerson var heller ikke i troppen. 

Ross Barkley tok plass sammen med Jorginho og N'golo Kanté på midtbanen. Willian og Eden Hazard var valget på vingene. 

Gonzalo Higuain på topp. 

Higuain med sitt første

Det var en helt annen glød og innsats i Chelsea-laget i starten av kampen mot Huddersfield på Stamford Bridge. 

Den første muligheten kommer etter noen få minutter, da Eden Hazard legger opp ballen perfekt for Ross Barkley, han fyrer av fra distanse og ballen sniker seg noen cm utenfor. 

Huddersfield og Aaron Moy kommer frem ved en anledning og hodestøtet til aussien går like over mål. 

Jorginho sender inn en ball til Higuain som smeller til, men ballen går via Schindler og utenfor målet til Jonas Lössl. 

Etter et kvarter spilt sitter den for Chelsea. En veldig fortjent scoring etter bra press helt fra første minutt. N'Golo Kanté sender inn en genial stikker til Gonzalo Higuain, som viser hvilken goalgetter som bor i han. Smeller den kontant opp i nettaket.

Da kan vi notere ned det første målet til Higuain i Chelsea. Gøy! 

Huddersfield spilte seg mer inn i kampen utover omgangen og Chelsea slappet litt av. 

Hazard-dobbel økte til tre 

Like før pause felles Cesar Azpilicueta like utenfor 16-meteren, men det er vanskelig for dommer Paul Tierney å se og han peker på krittmerket. Straffen tar Eden Hazard seg av og han setter den sikkert. 

Chelsea starter andre omgangen litt som de gjorde i første. Her skulle de ikke bare kontrollere inn 2-0. Willian skaffer seg en stor mulighet før fem minutter er gått av andre halvdel. Drar seg inn i banen og skyter like over. 

Eden Hazard, som var ekstremt bra i ettermiddag, lekte seg med Huddersfield-laget i god gammel Eden-stil. 

Og etter 65 minutter spilt fikk belgieren sitt andre for dagen. Ross Barkley spiller han gjennom med en herlig pasning. Hazard runder Lössl, venter til det perfekte øyeblikket og setter ballen i mål. 

Higuain med praktscoring

Før vi har fått tatt inn Hazard-scoringen helt, har Higuain ballen i føttene utenfor boksen - han lader kanonen og sender ballen rett i krysset. Fantastisk scoring. Gikk via en spiller så vi på reprisen, men hadde en perfekt retning uansett. 

Mateo Kovacic erstattet Jorginho og Callum Hudson-Odoi kom inn for Eden Hazard. Etter litt ble også Ruben Loftus-Cheek byttet inn for N'golo Kanté. 

David Luiz stanget inn det femte på et hjørenspark, via Kachunga som la seg ned og forsøkte å klarere foran Lössl. Veldig heldig der, David Luiz. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.