VAR-avgjørelse ga tap i første oppgjør

Foto: Chelsea FC/Twitter

Tottenham 1-0 Chelsea FC

Hudson-Odoi fra start på Wembley

Både Chelsea og Tottenham stilte med sterke lag fra start. Kepa var på plass i mål som vanlig, og fireren bak ble fylt av Azpilicueta, Christensen, Rüdiger og Alonso. Midtbanen skulle holdes på plass av Jorginho, Kanté og Barkley. Angrepstrioen besto av Willian, Hazard og Hudson-Odoi! 

Sarri gjorde tre endringer siden sist oppgjør mot Tottenham, som endte med et 3-1 tap. Christensen inn for Luiz, Barkley inn for Kovačić og Hudson-Odoi istedenfor Morata

VAR-avgjørelse ga Tottenham ledelse

Kampens første sjanse kom etter 5 minutter. Kane fikk et høyt innlegg bak seg og prøvde på et vakkert brassespark. Kepa viste ingen svakhetstegn og holdt ballen uten problemer. 

Det roet seg i London oppgjøret etter de fartsfylte første fem minuttene. Neste store sjanse kom etter 24 minutter. Harry Kane stormet forbi Chelseas forsvarsrekke og ble felt av Kepa innenfor 16-meteren. Ved første øyekast dømmes det offside, men hoveddommer Michael Oliver fikk melding på øret. Dommerne ansvarlig for VAR studerte TV-bildene og det ble ikke dømt offside. Dermed ble det straffe til Tottenham, takket være VAR-dømming. 1-0.

Stolpetreff av Kanté etter drøye 40 minutter! Alonso stakk av på venstre ving og la inn på Kanté. Han styrte ballen mot mål, men marginene var ikke på hans side da ballen gikk rett i metallet.

Nok engang var Chelsea nær. På overtid fyrer Hudson-Odoi av det som lignet på et innlegg, men ble til et skudd. Ballen gikk via en Tottenham-spiller og fikk en bue som nesten gikk over Gazzaniga. Det der var nok så nære man kommer et mål. En jevn første omgang avgjort av marginer og teknologi, ble blåst av like etter Hudson-Odois avslutning

Sjanse på sjanse, men ingen scoringer

En kanon fra Kane etter 51 minutter. Chelsea har kun Kepa å takke i den situasjonen. En fantastisk enhåndsredning sendte det knallharde skuddet ut til en ufarlig corner. Tre minutter senere gjenskaper Kanté samme avslutning fra 17 meter, nære scoring. 

Hazard tok hjørnesparket som gikk på hodet til Barkley videre til Christensen. Dansken fikk ballen like foran seg på fem-meteren, men klarte ikke å putte den i nettet.

I et desperat siste forsøk på å endre kampbildet, satte Sarri inn Kovačić og Giroud. Barkley og Hudson-Odoi ble tatt ut. 

Chelsea holdt et konstant press gjennom hele andre omgang, men ingen av sjansene ble omformet til mål. De blå reiste derfor tomhendte hjem.

Veien videre

Chelsea møter Tottenham i returoppgjør på Wembley den 22. januar klokken 20:45. Det er fremdeles gode muligheter for avansement i Ligacupen, men Chelsea har en jobb å gjøre foran mål. Før dette skjer skal Chelsea møte Newcastle på hjemmebane i Premier League. Denne spilles 12. januar klokken 18:30 og vises på TV2 Sport Premium.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.