Slik kan du se Chelsea oftere på TV

Du kan gjøre noe med en av tingene TV2 vurderer når de skal velge ut TV-kamper. 


Foto: AP

Det var mange som, forståelig nok, klager over at man ikke fikk sett alle Chelsea-kampene på TV når året tross alt er 2019 - spesielt med tanke på interessen her i landet og prisen man betaler for å se engelsk fotball. 

Nå som fotballen returnerer noenlunde til normalen igjen blir ikke alle kampene vist. 

Chelsea blir nedprioritert en god del av TV2  og en av tingene som prioriteres når TV-kamper velges ut er tall på supporterklubbene. Vi er i dag den syvende største supporterklubben, men jo flere medlemmer vi er, jo sterkere blir vi. Sist sesong ble vi med noen anledninger prioritert over Manchester City - som ikke alltid har vært tilfelle. Og sist år var et av våre beste år i det siste med tanke på medlemskap!

TV2's Jan Henrik Børslid skrev på Twitter "Chelsea er nr 6 av topp 6 i forhold til registrerte medlemmer og ganske klart bak ikke bare Liverpool og Man Utd, men også Arsenal og Tottenham. Det sier noe om interessen i Norge."

Slik kan vi ikke ha det og den ene måten å påvirke TV2's monopol på PL-sendingene er å bli medlem av CSN. Vi har over 15 000 følgere på Facebook og potensialet  i Norge er enormt også for oss.

Det er fullt mulig å ta igjen et par klubber på medlemstall og dermed øke muligheten for å bli prioritert.

Dette er bare en bonus med tanke på alle andre fordelene du får ved å melde deg inn i CSN. La oss gå inn i den kommende sesongen sterkere enn noen gang!

Klikk HER for å lese om alle fordelene du får som medlem i CSN. 

Hvordan bli medlem?

Kort:
For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker (vært registrert tidligere sesonger for eksempel) eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på "BLI MEDLEM FOR 20/21" eller "FORNY FOR 20/21". Hva som står kommer an på om du har vært medlem før. 

Vipps:
Betaler du via Vipps MÅ du ha medlemsnummer. Da skriver du medlemsnummeret sammen med Vipps-betalingen din. Vippser du UTEN medlemsnummer vil dette bli sett på som en gave. Vi har ingen mulighet for å spore opp eier av tlfnummer.
Hvordan få medlemsnummer? Du kan registrere deg på Min Side. Du vil da få utdelt et medlemsnummer. Du skriver medlemsnummeret ditt sammen med Vipps-betalingen din til CSN's nummer 190512.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.