Slik kan du se Chelsea oftere på TV

Du kan gjøre noe med en av tingene TV2 vurderer når de skal velge ut TV-kamper. 
Foto: AP

Det var mange som, forståelig nok, klaget over at man ikke fikk sett alle Chelsea-kampene på TV når året tross alt er 2019 - spesielt med tanke på interessen her i landet og prisen man betaler for å se engelsk fotball. 

Chelsea ble nedprioritert en god del av TV2 sist sesong og en av tingene som prioriteres når TV-kamper velges ut er tall på supporterklubbene. Vi er i dag den syvende største supporterklubben, men jo flere medlemmer vi er, jo sterkere blir vi. 

TV2's Jan Henrik Børslid skriver på Twitter "Chelsea er nr 6 av topp 6 i forhold til registrerte medlemmer og ganske klart bak ikke bare Liverpool og Man Utd, men også Arsenal og Tottenham. Det sier noe om interessen i Norge."

Slik kan vi ikke ha det og den ene måten å påvirke TV2's monopol på PL-sendingene er å bli medlem av CSN. Vi har over 15 000 følgere på Facebook og potensialet er stort i Norge også for oss.

Det er fullt mulig å ta igjen et par klubber på medlemstall og dermed øke muligheten for å bli prioritert.

Dette er bare en bonus med tanke på alle andre fordelene du får ved å melde deg inn i CSN. La oss gå inn i den kommende sesongen sterkere enn noen gang!

Klikk HER for å lese om alle fordelene du får som medlem i CSN. 

Klikk HER for å bli medlem av CSN. (Klikk på "Registrer deg") 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Reiseshop

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.