Chelsea sviktet mot Huddersfield

Et Chelsea-mannskap med flere endringer fra Liverpool-kampen klarte ikke slå et tappert Huddersfield-lag. 

Seks endringer fra Liverpool-kampen

Antonio Conte fryktet at mange av spillerne kom til å være trøtte etter de løp fryktelig mye i kampen mot Liverpool på søndag.

Alvaro Morata var tilbake i troppen etter en liten skade som gjorde han måtte stå over kampen mot Liverpool. Han startet i kveld. Målscorer mot Liverpool Olivier Giroud var på benk. Davide Zappacosta erstattet Victor Moses, som løp mye mot Liverpool. 

Eden Hazard var også på benk. Willian, Pedro og Morata dannet angrepstrioen. Andreas Christensen kom inn for Gary Cahill i forsvaret. 

Offensiv start 

Det var en litt annen taktikk enn mot Liverpool Chelsea stilte med mot Huddersfield - naturlig nok. Det er jo ikke akkurat to motsandere man kan sammenligne. 

Det var mange blå med fremover da Chelsea angrep. De presset Huddersfield når de hadde ballen og tvang David Wagners menn til å gjøre feil. 

Willian har fått en del fri i det siste og var veldig frisk. Skapte trøbbel for Huddersfield-forsvarerene og etter ti minutter sto han med to skudd - begge like utenfor. Greie forsøk fra brasilianeren. 

Chelsea hadde hatt 80% ballinnhav de første ti minuttene på Stamford Bridge. 

Zappacosta driblet seg nedover på kanten og prøvde å legge inn. Den ble klarert til corner. Det corneret er bra slått av Fabrégas på hodet til Azpilicueta, som får den videre til bakre stolpe. Der er Rüdiger, som bør sette ballen i mål, men han roter det til litt i det han skal ta foten frem og ballen havner utenfor. Gigantsik mulighet.

Chelseas lovende press fra starten døde litt etterhvert og Contes menn var på langt nær like dominerende etter det første kvareteret var passert. 

Huddersfield spilte litt av den samme destruktive fotballen som de gjorde mot Manchester City, bare kanskje ikke så drøyt. 

Chelsea slet voldsomt med å komme seg til sjanser. Noen minutter før pause kom den første siden startfasen av kampen. 

N'Golo Kanté vinner ballen og sender den nydelig gjennom til Morata. Han er alene med Lössl, men sisteskansen gjør en kjempejobb og tvinger Morata ut til en altfor spiss vinkel. Spanjolen for den inn framfor mål, men der er det ingen til å pirke den inn. 

Chelsea får en corner på tampen av første omgang. En omgang der Huddersfield har brukt mange minutter på å kaste bort tid. Lee Mason blåser av i det Willian legger ballen til rette. Rundt to sekunder før det skulle vært blåst for pause. Merkelig avgjørelse og Chelsea-spillerne blir forståelig nok irriterte. 

Huddersfield i ledelsen 

Et par minutter ut i andre halvdel skaffer Willian seg et frispark i innleggsposisjon. Det er bra slått men Rüdiger stanger den over. Dårlig utnyttet. 

Willian er på vei fremover med godt driv, blir tydelig felt, men får ikke frispark. Huddersfield kontrer med mange blå helt ute av posisjon. Caballero kommer ut og dundrer inn i Depoitre som bare bøyer seg og Chelseas sisteskanse faller ned på gresset. Ballen faller ned perfekt igjen til Huddersfield-spissen som enkelt kan sette den i åpent nett. 

Antonio Conte byttet inn Olivier Giroud og Eden Hazard. Zapapcosta og Pedro gikk ut. 

Chelsea slet fortsatt med å komme seg til de store sjansene. Det føltes ut som det måtte en tilfeldighet til for at den skulle gå i nettet for Chelsea. Og den tilfeldigheten kom. 

Hardt innlegg langs bakken foran mål. Den klareres rett i ansiktet på Alonso og i mål. Renspikket flaks, men samtidig hadde ikke akkurat marginene gått Chelseas vei denne kampen så langt. 

Stanget og stanget

Det var Chelsea som hadde ball konstant og stanget mot Huddersfield-målet, men terrierene forsvarte seg helt ypperlig og stoppet Chelsea fra å komme til de store sjansene. 

De blå fikk mange sjanser med en haug med folk inni feltet til en hver tid fra beggge lag. Krangling om ballen og all mulig type avslutninger, men ingen gikk i mål. 

Huddersfield brukte så mye tid som bare mulig i hver situasjon. De kjempet seg til et uavgjort-resultat og Chelseas topp fire-håp er så godt som borte. 

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.