Bli medlem av CSN for 2019/20-sesongen

Du kan nå bli medlem av CSN for 2019/20-sesongen!

Du kan nå bli medlem av CSN for 2019/20-sesongen.

Du får en rekke medlemsfordeler. Blant annet rabatt hos fotballbutikk.no, rabatt på vår egen klubbshop, hotellavtale i London og vår populære billettordning, hvis du også er medlem i True Blue.

Les mer om alle fordelene du får som CSN-medlem HER.

Slik melder du deg inn

For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på BLI MEDLEM FOR 19/20" eller "FORNY FOR 19/20"

Du kan også betale med Vipps, men har du ikke medlemsnummeret ditt i hodet må du uansett inn på Min Side for å finne det, eller registrere deg. Når du registrer deg får du tilsendt et medlemsnummer på epost. Vippsnummeret vårt er 190512, men du MÅ merke betalingen med medlemsnummeret ditt, hvis ikke blir pengene du sender sett på som en donasjon. Vi har ingen mulighet for å spore opp eier av telefonnummer.

Det koster 200 i året for et Digitalmedlemskap og 250 i året for et Hovedmedlemskap. Sjekk hva du får på hvert av medlemskapene HER.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.