Bli medlem av CSN

Vi er sterkere enn noen gang. Bli  med du også!

Bli medlem av CSN for 2019/20-sesongen

Du får en rekke medlemsfordeler. Blant annet rabatt hos fotballbutikk.no, rabatt på vår egen klubbshop, hotellavtale i London, samarbeid med reiseselskap og vår populære billettordning, hvis du også er medlem i True Blue.

Du kan også være med i våre konkurranser med flotte premier. 

Du kan bidra til at TV2 velger Chelsea når de velger ut TV-kamper ved å bli medlem.

Les mer om alle fordelene du får som CSN-medlem HER.

Slik melder du deg inn

For å bli medlem kan du enten logge inn på Min Side om du allerede har en bruker eller så kan du registrere deg. Når du er inne på din bruker på Min side trykker du på BLI MEDLEM FOR 19/20" eller "FORNY FOR 19/20" 

Registrerer du deg for første gang vil du komme til siden for betaling etter du har fullt ut din kontaktinfo. 

Du kan også betale med Vipps, men har du ikke medlemsnummeret ditt i hodet må du uansett inn på Min Side for å finne det, eller registrere deg. Når du registrer deg får du tilsendt et medlemsnummer på epost. Vippsnummeret vårt er 190512, men du MÅ merke betalingen med medlemsnummeret ditt, hvis ikke blir pengene du sender sett på som en donasjon. Vi har ingen mulighet for å spore opp eier av telefonnummer.

Det koster bare 200,- i året (16,- i mnd!) for et Digitalmedlemskap og kun 250,- i året (21,- i mnd!) for et Hovedmedlemskap. Sjekk hva du får på hvert av medlemskapene HER.

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.