Ny podkast: Sarriball kun 30 % utviklet
Skrevet av Chelsea Supporters Norway   
tirsdag 09. oktober 2018 10:26

Det er kanskje delt ligatopp etter åtte ligarunder, men Blue Day-panelet mener vi har mye bra foran oss. – Sarri-ball er kun 30 prosent utviklet, mener Chris.


Kun timer etter Southampton-kampen, som markerte siste ligarunde før oktober-landskampvinduet, møttes Endre Bødtker, Henning Christensen, Chris Matre og Christopher I. Sandy på Pigalle i Oslo sentrum for å dissekere sesongstarten hittil. Det er vanskelig å være spesielt negativ, men Chris mener vi har en vei å gå før Sarri-ball er 100 prosent på plass slik italieneren selv vil ha det.

Last ned i podkast-appen din nå (søk etter Blue Day) eller lytt/finn feed her:

http://chelseasupportersnorway.castmate.fm/

- Vi er 30 prosent på vei. Vi skaper sjansene og spiller bra fotball innimellom, men det går så tregt. Det ser kanskje greit ut for oss, men man kan se at Sarri på sidelinjen fort begynner å skrike, for han ser at det ikke går fort nok.

Endre er rask med å skyte inn at ligastarten likevel har gått over all forventning:

- Jeg tror de fleste hadde forventet… Det var et såpass radikalt skifte som var såpass dårlig forberedt at jeg var forberedt på at vi skulle tape de ti første kampene. Vi var mentalt forberedt på en grusom start og at det kanskje skulle gå bedre etter hvert, men det har gått over all forventning. Statistikken de siste seks årene viser også at da vinner vi vel ligaen, da..?

Henning synes kun 30 prosent ferdigstilt er en streng dom over Sarri-ball.

- Jeg merker meg i pressen at Chelsea får skryt for hvor voldsom forvandlingen har vært fra de seneste årene til denne nye fotballen. Spillet fungerer og mestres på mange måter – vi snakker kanskje ikke 100 prosent, men 30..?

- Ja, vi spiller fra fotball og vinner kamper, men i forhold til den «rene, ideologiske Sarri-ballen» er vi ikke der. Da er vi et stykke unna, kvitterer Chris.

Spillerrangeringer

I tillegg gikk vi gjennom stallen, spiller for spiller. Det ble mange akseptable karakterer, og det overrasker nok ikke mange at Eden Hazard sprengte skalaen. Dessverre var det også et par spillere som skilte seg negativt ut – hvor Andreas Christensen nok er den riktigste å trekke frem.

Slik hører du podkast

I tillegg får du altså høre guttas tabelltips og spådommer om Arsenal-kampen og de andre ligakampene som venter.

Har du installert en podkast-app på telefonen din og abonnerer på Blue Day-podkasten, skal det være en smal sak å få tilgang på episodene. Men hvis dette er nytt for deg, har du et par alternativer:

Du kan lytte direkte i nettleseren på denne adressen: http://chelseasupportersnorway.castmate.fm/

I podkast-apper på alle plattformer skal det funke å søke etter Blue Day og legge oss til fra søketreffene. Hvis du ikke får en treff kan du legge inn manuelt, ved å bruke RSS (Android og Windows, http://www.castmate.fm/feed.php?u=chelseasupportersnorway) eller Itunes (itpc://www.castmate.fm/feed.php?u=chelseasupportersnorway).

 
Billetter Billetter

Neste kamper

to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Kampen er utsatt
Burnley (b) (PL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse