Ny podkast: Det nærmer seg Sarri-ball
Skrevet av Chelsea Supporters Norway   
onsdag 15. august 2018 12:40

 

Det trengs noen justeringer, så er Chelsea på god vei mot å spille kanonbra, mener podden. Hør også tabelltips, Chelseas beste 11-er og en liten utblåsning om Thibaut Courtois.


Mandag denne uken møttes Henning Christensen, Chris Matre, Knut Einar Mjåvatn, Lars Reitan og Christopher I. Sandøy på Pigalle i Oslo for å få i gang sesongen. Knut Einar mener blant annet at det bare skal noen små justeringer til før laget sitter.

Last ned i podkast-appen din nå (søk etter Blue Day) eller lytt/finn feed her:

http://chelseasupportersnorway.castmate.fm/

– Vi må opp med farten, og vi må gjøre ting litt raskere. Det er et systemspill vi spiller, og ballen må beveges raskt. Spillerne har vært litt trege; de stopper opp og begynner å tenke. Willian er typisk en sånn spiller – selv om han også kan gjøre fantastiske ting.

Også Alvaro Morata trekkes frem som samme type «bremsekloss». Men Lars trekker frem en veldig god midtbane:

– Den er fryktinngytende. Vi har N’Golo Kanté og Jorginho, som er de beste ballvinnerne i ligaen, pluss én som har et veldig nytt nivå som vi ikke har sett i blått ennå, sier han med henvisning til Mateo Kovacic.

Gjort seg upopulær

Også Thibaut Courtois fikk sitt pass påskrevet, etter det som ble årets store overgangssaga for Chelseas del.

– Det er helt i orden for meg at han vil bo nærmere barna, men han forlater Chelsea på en klønete måte. Det kunne vært et hyggelig farvel, men det ble ganske dritt, oppsummerer Henning.

Knut Einar er glad Courtois ikke er i Chelsea lenger, og tror belgieren er avhengig av å gjøre det bra i Kongens by i Spania.

– Det er jo ingen andre klubber som setter pris på ham. Han sutret seg vekk fra Genk da han ville til Chelsea, og vi lånte ham ut til Atletico Madrid. Der skal alle tilskuerne kjøpe en sånn lekerotte på Ikea som de skal kaste på ham neste gang de skal spille Madrid-derby. Og har inntrykk av at han ikke er kjempepopulær i Chelsea heller.

– Men han har sagt lenge at han vil til Real Madrid, som er den største klubben i verden. Jeg synes det er helt naturlig. Og familien hans er der, og Chelsea visste om dette, sier Lars, før Chris konstaterer:

– Saken har to sider. Chelsea kunne håndtert dette bedre, men det kunne også Courtois gjort.

Slik hører du podkast

I tillegg får du altså høre guttas tabelltips og spådommer om Arsenal-kampen og de andre ligakampene som venter.

Har du installert en podkast-app på telefonen din og abonnerer på Blue Day-podkasten, skal det være en smal sak å få tilgang på episodene. Men hvis dette er nytt for deg, har du et par alternativer:

Du kan lytte direkte i nettleseren på denne adressen: http://chelseasupportersnorway.castmate.fm/

I podkast-apper på alle plattformer skal det funke å søke etter Blue Day og legge oss til fra søketreffene. Hvis du ikke får en treff kan du legge inn manuelt, ved å bruke RSS (Android og Windows, http://www.castmate.fm/feed.php?u=chelseasupportersnorway) eller Itunes (itpc://www.castmate.fm/feed.php?u=chelseasupportersnorway).

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse