Ny podkast: Positiv kamprekke venter
Skrevet av Chelsea Supporters Norway   
onsdag 11. oktober 2017 11:08

 

Atlético-kampen var en fest, mens City-kampen var skikkelig «dagen derpå». Gutta i Blue Day-podkasten er glad vi har en takknemlig kamprekke foran oss, i tillegg til å snakke Christensen, skader og mye, mye mer.

Tirsdag kveld samlet Kjetil Bonheur, Christer Bohlin, Lars Reitan, Sondre Lyshaugen og Christopher I. Sandøy seg på The Scotsman i Oslo for å telle ned til klubbfotball igjen, og det første spørsmålet som dukket opp var om det er grunn for å være positiv eller negativ, gitt så ulike de to kampene mot Atlético Madrid og Manchester City var før landslagspausen.

– Jeg er usikker. Etter Atlético-kampen var jeg veldig positiv, men så var det fryktelig dårlig mot City, svarer Kjetil, som konstaterer at han er spent.

Hør her: http://chelseasupportersnorway.castmate.fm/

Da er Lars mer optimistisk:

– City-kampen var en konsekvens av den gode matchen mot Atlético. Vi hadde tatt City på en god dag, det er jeg sikker på.
Sondre er igjen mer usikker.

– Det var tung mot City etter en kjempekamp mot Atlético, og det er et faresignal dersom vi skal ha tunge bein hver helg vi har hatt midtukekamp, for de blir det en del av. Men vi har en positiv kamprekke foran oss ut måneden, så vi har muligheter til å plukke poeng.

Podden tok også for seg interessant skadestatistikk som bekrefter følelsen av at Chelsea har et medisinsk apparat klubben kan være stolt av, og i tillegg til dette får Andreas Christensen skryt, samtidig som panelet klør seg litt hodet over Charly Musondas Instagram-beskjeder.

Slik hører du podkast

Har du installer en podkast-app på telefonen din og abonnerer på Blue Day-podkasten, skal det være en smal sak å få tilgang på episodene. Men hvis dette er nytt for deg, har du et par alternativer:

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 23 sep. kl. 14.30
West Ham United (b) (PL)


ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse