Ny podkast: – Seieren 85 % i boks
Skrevet av Chelsea Supporters Norway   
onsdag 08. februar 2017 13:29

 

– Hvis vi taper dette nå har vi tråkket skikkelig i leverposteien, mener Blue Day-podkasten, som også har pratet Batshuayi, legender som har forlatt klubben og vårt beste forsvar.

– Dette er første gang i livet hvor jeg på et så tidlig tidspunkt i sesongen har trodd at vi har sikret seieren. Selv om vi taper masse poeng fremover, taper de andre lagene rundt oss enda flere.

Det sier Morten Skogstrand, en av paneldeltagerne i Blue Day-podkasten, som ble tatt opp på The Scotsman i Oslo sentrum tirsdag.

Hør her: http://chelseasupportersnorway.castmate.fm/ eller søk etter Blue Day i iTunes.

Morten mener det er 85 prosent sikkert at ligatrofeet nå ender opp i London. Både Henning Christensen og Knut Einar Mjåvatn er enige i at det naturligvis er for tidlig å faktisk si at tittelen er i boks, men det skal mye til for at Chelsea mister dette når man vet hvordan manager Antonio Conte hele tiden snakker om forbedringer og å skjerpe seg.'

– Hvis vi taper dette nå har vi tråkket skikkelig i leverposteien, sier Knut Einar.

– Ser man på en minitabell med topp seks-lagene, ser man at Chelsea er det topplaget med færrest storkamper igjen å spille, så teoretisk sett er det vanskeligste unnagjort, påpeker Henning

Chelsea skal spille mot begge Mancheste-klubbene i april – først hjemme mot City før bortekamp mot United venter halvannen uke etterpå.

Til sammenligning har Arsenal, Manchester City og Manchester United alle fire kamper igjen mot rivalene, hvor United har bortekamper mot Spurs, City og Arsenal å bryne seg på.

Vi tar opp ny podkast etter West Ham-kampen i begynnelsen av mars. I tillegg kommer en Frank Lampard-tributeutgave om bare noen dager!

Farvel med legender

Gutta i panelet snakket blant annet også om overgangsvinduet som har vært og det som kommer, og feller en foreløpig dom over Michy Batshuayi.

– Han har ikke vist så mye, men har ikke fått sjansen så mye heller. Og når han først får sjansen, prøver han for hardt – han «sturridger» mye, altså beveger seg med ballen for å komme til skudd.

I tillegg ble det diskutert hva som er vår beste forsvarstrio når Andreas Christensen kommer tilbake neste sesong, samt snakket om John Obi Mikel og Branislav Ivanovic.

Slik hører du podkast

Chelsea Supporters Norways podkast ligger på Castmate.

Går du inn på http://chelseasupportersnorway.castmate.fm/ kan du høre de siste års episoder direkte i nettleseren.

Du kan også bruke et podkastprogram for å lytte på mobilen, og da kan du også sette opp sånn at du automatisk får Blue Day i lomma hver gang en ny utgave er klar.

Iphone bruker Itunes, hvor du enten kan bruke linken itpc://www.castmate.fm/feed.php?u=chelseasupportersnorway eller søke på Blue Day.

Android og Windows-brukere har en rekke app-alternativer. I en artikkel fra i sommer anbefaler The Verge at man bruker Pocket Casts, men det er bare å søke etter podkast app android, så finner du mange alternativer.

Windows har en innebygget app som mange bruker, alternativt kan Podcast Lounge være et alternativ.

Bruk linken http://www.castmate.fm/feed.php?u=chelseasupportersnorway når du skal legge inn adressen til podkasten i appen.

Husk også å bruke Twitter og Facebook for å ta kontakt med oss! Vi ønsker å lage et best mulig produkt for blå, norske hjerter, og da trenger vi deres veiledning!

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 25 feb. kl. 16.00
Swansea City (h) (PL)
TV 2 Sport Premium


ma. 06 mars kl. 21.00
West Ham United (b) (PL)
TV 2 Sport Premium


Siste Resultat

lø. 18 feb. kl. 18.30
Wolverhampton (b) 0-2

Videonyheter

Premier League

Pos      Spilt  Poeng  
1.  CHELSEA  25  60  
2.  Manchester City  25  52  
3.  Tottenham Hotspur  25  50  
4.  Arsenal  25  50  
5.  Liverpool  25  49  
6.  Manchester United  25  48  
7.  Everton  25  41  
8.  West Bromwich Albion  25  37  
9.  Stoke City  25  32  
10.  West Ham United  25  32  
11.  Southampton  25  30  
12.  Burnley  25  30  
13.  Watford  25  30  
14.  Bournemouth  25  26  
15.  Swansea City  25  24  
16.  Middlesbrough  25  22  
17.  Leicester City  25  21  
18.  Hull City  25  20  
19.  Crystal Palace  25  19  
20.  Sunderland  25  19  

Facebook

Annonse