Viktig billettinformasjon til siste kamp og finalen på Wembley
Skrevet av Chelsea Supporters Norway   
torsdag 27. april 2017 16:11

Chelsea Supporters Norway får noen få billetter til sesongens siste kamp, men får dessverre ingen til FA-cup finalen på Wembley.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

Sesongens siste kamp mot Sunderland

Chelsea Supporters Norway har fått inn 52 bestillinger på billetter til den siste kampen for sesongen mot Sunderland. På grunn av enorm pågang fra Platinum-klubbene har vi bare fått 24 billetter til dette oppgjøret. 

De første 24 bestillingene som ble lagt inn av de 52, er de som får billetter. De har fått en mail fra CSN. Alle andre får dessverre ikke og har ikke fått noen mail. De kommer til å bli tilbakebetalt og dette jobbes med for øyeblikket. Systemet fungerer slik at de som bestilte først får billetter så det er automatisk. 

FA cup-finalen på Wembley

Chelsea Supporters Norway har fått beskjed om at vi ikke kommer til å få billetter til denne kampen. Chelsea har bare fått tildelt 28.000 billetter og klubben har besluttet å gi disse førsteretten på billetter.

1. De som er medlem av Chelsea Away Scheme 
2. Sesongkortinnehavere på Loyalty Points
3. Så vil det sannsynligvis være tomt for billetter, men hvis ikke får medlemmer med Loyalty Points resten. Om det vil være billetter igjen til medlemmer og antall LP som trengs må sjekkes på Chelseas hjemmesider. CSN vil ikke komme med ytterligere informasjon om finalen. 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse