Kommentar: Stå på beina, Morata!
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
onsdag 28. februar 2018 13:44

Chelsea trenger en kriger som går foran og kjemper i duellene. Alvaro, hvor er du?

MER AV DETTE: Det er slik vi gjerne vil se Alvaro Morata. Her etter en av tre scoringer mot Stoke. FOTO: Sky SportsMER AV DETTE: Det er slik vi gjerne vil se Alvaro Morata. Her etter en av tre scoringer mot Stoke. FOTO: Sky Sports

Det hele begynte så lovende i Chelsea for spanjolen Alvaro Morata. Det var en gryende optimisme knyttet til Chelseas nye superspiss. Trøye nummer ni skremte ikke spanjolen, og fansen virket fornøyde. Men alle på Stamford Bridge var klar over at Diego Costa ikke var en lett mann å erstatte. Spansk-brasilianerens egne evne til å dukke opp å avgjøre kamper ble satt stor pris på.

I høst så var Morata meget viktig, og scoret med vakre hodestøt. Han produserte sjanser på løpende bånd, og burde scoret ved flere anledninger. Han var delaktig i Chelseas angrepsspill. Men i 2018 har spanjolen fått oppmerksomhet for noe helt annet enn scoringer. Det hele begynte med sjansesløseriet mot Arsenal på Emirates. Deretter en ryggskade som ingen(selv ikke Antonio Conte) ser ut til å forstå seg på.

På en ting har han klart å erstatte Costa: Han protesterer, syter og klager. Hans gule kort er som regel helt unødvendige. Morata står sjelden på beina i en duell, og med en forsvarspiller i ryggen har han en tendens til å falle trealsk i bakken. Nå skal også lagkameratene være irritert. Han får ingen støtte i sine massive protester mot dommeren.

Jeg har fortsatt troen på deg Morata! Jeg tror du kan bli en klassespiss, som kan score over 20 mål i Premier League. For å få det til må du stå på beina, og kjempe for laget ditt. Det handler rett og slett om å gå i krigen, å blø for drakten. Legg av La Liga-faktene og ta på deg trøye nr. 9 med stolthet. Da vil nok både Morata og Chelsea score flere mål.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse