Rudiger - En viktig brikke
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
mandag 22. januar 2018 15:30

Antonio Rudiger er i ferd med å bli en bauta i Chelseas midtforsvar etter overgangen fra Roma i sommer.

FOTO: Sky SportsFOTO: Sky Sports

Etter å ha haltet noe voldsomt offensivt løsnet det endelig for Chelsea borte mot Brighton lørdag. I tillegg kunne Chelsea nok en gang juble for null baklengsmål. Defensivt har det nemlig vært lite å klage på for Antonio Conte og noe av æren tilhører Antonio Rudiger.

Enkelte uttrykte sin skepsis da Chelsea signerte tyske Antonio Rudiger fra Roma 9. juli 2017. Men den siste tiden har den solide tyskeren levert varene. For i de syv siste kampene med Rudiger på banen, har Chelsea nemlig holdt nullen. Vi må tilbake til ligacupkampen mot Bournemouth 20. desember sist Rudiger slapp inn mål.

Statstikk er ikke alltid like relevant, men når forsvaret holder nullen så gjør de definitvt det viktigste. Det er ingen tvil om at Rudiger kunne vært en bedre venn med ballen til tider, men den tyske 24-åringen gjør jobben. Nylig ble han også nominert til Årets Spiller på det tyske landslaget.

Det var ingen tvil om at Antonio Conte ville ha sin navnebror i midtforsvaret. Det gikk utover Kurt Zouma som ble sendt på lån til Stoke for å finne formen etter et lengre skadeavbrekk. Forhåpentligvis er sistnevnte å finne i stallen neste sesong. I mellomtiden er det bare å krysse fingrene for mer solid forsvarsspill fra Antonio Rudiger.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 26 aug. kl. 17.00
Newcastle United (b) (PL)
TV 2 Sport Premium


lø. 01 sep. kl. 16.00
Bournemouth (h) (PL)
Vises i opptak senere


Siste Resultat

lø. 18 aug. kl. 18.30
Arsenal (h) 3-2

Videonyheter

Facebook

Annonse