Giroud-dobbel i ellevill snuoperasjon

Chelsea havnet under 2-0 mot Southampton, men snudde kampen på spektakulært vis de siste 70 minuttene.

Southampton - Chelsea 2-3 

To endringer fra start 

Davide Zappacosta erstattet Victor Moses, som hadde hatt et par svake kamper. Andreas Christensen var tilbake i startelleveren igjen. Antonio Rüdiger ble utelatt av troppen. 

Ross Barkley var tilbake på benken. Ellers var alt som før hos de blå. 

Southamptons første angrep - mål 

Chelsea spilte greit og holdt ballen i laget. Sto høyt og de første ti minuttene var det nesten ikke Southampton-spillerne inne i Chelseas banehalvdel. 

Det var lite tegn til at Southampton ønsket å angripe noe som helst, men plutselig finner Høgbjerg tidligere Chelsea-spiller Ryan Bertrand på høyrekanten. 

Zappacosta står igjen langt oppe i banen, mens Cesar Azpilicueta ikke har sjanse til å ta igjen Bertrand. Han kommer seg inn i boksen og sender en ball 45 grader ut. 

Der er Dusan Tadic helt alene og setter enkelt inn 1-0 for hjemmelaget. 

Scoringen endret kampbilde 

Den scoringen endret kampbilde ganske drastisk. Etter en Chelsea-dominert start der Southampton kontret inn 1-0 på sitt første angrep, endret kampbilde seg helt etter scoringen.

Southampton tok over hele spillet og presset Chelsea tilbake i banen. Chelsea så rett og slett redde ut hver gang Saints kom seg fremover.

Etter rundt halvtimen spilt kom Chelsea seg til en halvsjanse. Zappacosta inne i boksen og header ballen videre til Morata, men hans heading er svak og går over. Ingen stor fare der.

Gjennom omgangen ble det en del stopp i spillet. Southampton var smart nå og prøvde det de kunne for å irritere på seg Chelsea-spillerne.

Det fungerte også bra. Morata var veldig frustrert og Marcos Alonso endet faktisk til slutt opp med å stemple Shane Long, men Dean så ikke situasjonen. 

Der kan fort Chelsea har vært heldige. Mulig det skulle vært et rødt kort på spanjolen. Southampton pådro seg to kjappe gule kort. Højbjerg med en stygg takling på Zappacosta og Ward-Prowse etter hevn på Alonso. 

Fra vondt til verre

Chelsea styrte mye av spillet fra starten av andre omgang også. Southapmton lå kompakt i forsvar og kjempet med nebb og klør. 

Chelsea prøvde mange kombinasjoner for å trenge seg gjennom, men klarte det ikke. 

Southampton frustrerte de blå mer og mer, før de flyttet laget litt mer opp og fikk uttelling med en gang. Debutant Jan Bednarek som er på bakerste stolpe og sklir inn et innlegg fra silkefoten til Ward-Prowse.

Conte svarte med å sette inn Pedro og Olivier Giroud for Zappacosta og Morata.  

Hazard-utlikning og Giroud-dobbel snudde alt

Chelsea slet med å skape det store etter dette og det så ut som vi skulle få en reprise av første omgangen der Chelsea falt helt sammen etter første mål i mot. 

Men ut av ingenting kommer faktisk en redusering. Alonso med ballen ut på siden. Slår en ball inn i feltet, der er det en viss franskmann som stanger inn 1-2. Noen minutter etter er det denne gang Willian som utfordrer Cedric på kanten. Han slår ballen inn til Hazard som står helt alene i boksen. Da nøler ikke belgieren som banker inn utlikningen. 

Da går det tre minutter. Så er han der igjen. Olivier Giroud. Igjen et innlegg der ballen faller ned i feltet. Giroud lader kanonen og ballen sitter i nettet. Snuoperasjonen er et faktum. 

Southampton prøver og komme tilbake igjen, men klarer det ikke. Chelsea snur kampen fra 2-0 til 2-3. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.