Poengdeling på Stamford Bridge

 

Foto: chelseafc.com

Chelsea FC  1-1  West Ham United

Cahill tilbake i midtforsvaret

Det var to endringer siden sist kamp for Chelsea. Thibaut Courtois var tilbake mellom stengene, på Willy Caballeros bekostning. I midtforsvaret måtte Andreas Christensen vike for Gary Cahill, som startet sin første kamp på én måned.

Totaldominans av Chelsea

Kampen åpnes med en minnemarkering for Ray Wilkins' tragiske bortgang, som preget oppkjøringen til dagens kamp. Det var plassert en blå blomsterbukett på ett av setene på reservebenken, med trøye Nr 8., Wilkins' nummer, lagt over stolryggen.

Chelseas første sjanse! Hazard dro seg inn i banen fra venstrekanten. Han rundet den ene spilleren etter den andre og prøvde slegga fra drøye 20 meter. Ballen sneiet Harts høyrestolpe, men endte dessverre utenfor.

Det er stående applaus fra alle i publikum, absolutt alle, som en hyllest til Ray Wilkins i det 8. minuttet.

Stor sjanse i favør West Ham. Gjestenes angriper, Arnautovic, ble spilt igjennom midten og vartet opp med et flott nedtak inni 16-meteren til Chelsea. Han avsluttet, men skuddet ble blokkert og endte med en corner, svært nærme. Corneren passerte gjennom feltet og ble ufarlig.

Fine angrep fra Chelsea. De Blå jaget fram i angrep og Fábregas la ballen ut til Willian som befant seg på kanten av boksen. Willian dro først en skuddfinte på høyre og smalt til med venstre. Ballen ble blokkert og havnet utenfor til en ufarlig corner. Like etter, stormet Hazard og Morata fram i angrep. Hazard la ballen elegant til Morata, men en marginal offside sørget for at målet ble annullert.

Chelsea fortsatte å trille ball. Hazard dro seg fri på venstre kant i kjent stil, før han la flatt inn til en godt posisjonert Morata. Spanjolen prøvde seg på et hælspark, men ballen gikk på feilsiden av den bakerste stanga.

Endelig satt den for Chelsea! Hazard sendte Willian alene med keeper, men utrolig nok reddet West Hams Joe Hart. Corneren tas kort og Willian løftet inn mot bakre stolpe. Morata stusset ballen videre inn i feltet og Arnautovic mislyktes med klareringsforsøket. Azpilicueta fikk ballen i beina og dyttet den forbi Hart. Han pekte opp mot himmelen som feiring, nok en hyllest til den elskede Chelsea-legenden. 1-0.

Det markerte siste sjanse i første omgang på Stamford Bridge.

Chicharito utlignet for gjestene

Alvaro Morata var noen centimeter for sent ute! Alonso klarte å dra seg forbi West Ham spillerne på venstre kant og la inn en ball som gikk rett forbi begge Chelsea spillerne i boksen. Ballen endte til slutt hos Moses, som meiet den opp på tribunen.

Nok et offside-mål, nok en Morata. Spanjolen sendte Willian på løp ned langs linja med en flott løpeball. Willian la inn i feltet og Morata satte den enkelt i mål. Nok en gang er Chelseas spiss i offside og målet ble annullert på samme grunnlag som hans første.

Kun tre minutter etter at Chicharito ble byttet inn satte han den i mål. Arnautovic legger ballen 45 grader ut på meksikaneren som banket til med høyre og satte ballen knallhardt på nærmeste stolpe. 1-1.

Klasseredning fra Joe Hart! Alonso får et fantastisk treff og ballen hadde god retning mot mål. Hart måtte ut i full strekk og klarte akkurat å dytte ballen over, dette var svært nær ledelse til Chelsea.

Arnautovic passerte en sjanseløs Cahill og kom alene med keeper. I siste øyeblikk kom Kanté fra ingensteds og vartet opp med en tilsynelatende glimrende takling. Like etter, var Chelsea på kontringen. Ballen ender tilslutt hos Hazard som avsluttet midt på keeper. Et par minutter etterpå stiger Giroud til værs og header ballen mot mål. Nok en gang viste Hart klasse og med to fingre fikk han ballen i stanga og ut.

Veien videre for Chelsea

Kampen endte 1-1 og Chelsea har dermed ti poeng opp til fjerdeplassen.

Neste kamp for Chelsea er Premier League oppgjør mot Southampton, den 14. april kl. 13:30. Kampen vises på TV2 Sport Premium.

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.