Mancheter City-dominans da Chelsea tapte

Manchester City var klart bedre da de slo Chelsea 1-0 på Etihad. 

Manchester City - Chelsea 1-0 

Kanté ute med sykdom

N'Golo Kanté var syk og derfor ikke med i troppen til Antonio Conte. Det gjorde at Danny Drinkwater og Cesc Fabrégas måtte danne midtbaneduoen til oppgjøret på Etihad. 

Conte gjorde som mot Barcelona og stilte med Hazard som falsk nier. Willian og Pedro på hver sin kant. Ellers var alt som sist.

Manchester City gjorde to endringer med Laporte og Zinchenko inn for Kompany og Danilo. Sterling ble ikke klar så Bernardo Silva spilte denne kampen også etter hans sterke kamp mot Arsenal på torsdag. 

Total City-dominans i første omgang

Kevin De Bruyne viste seg fram ved flere anledninger i starten og sendte farlige pasnigner, men de ble etterhvert klarert av en av Chelseas forsvarsspillere. 

Chelsea lot hjemmelaget beholde ballen og styre kampen, men de første ti minuttene besto ikke av noen målsjanser. Tålmodig angrepsspill fra Pep Guardiolas menn.

David Silva fant en åpning og la den inn foran mål. Der var Leroy Sané, men igjen ble den klarert. Denne gangen ut til et hjørnespark som det ikke ble noe utav. 

Så endte Serigo Agüero opp med ballen. Han dro seg forbi Chelseas bakre treer inne i boksen og fyrte av, men etter litt kranling om ballen ble den sparket ut.

Sané dribler seg gjennom flere blå enkelt som bare det før han legger den over til Bernardo Silva. Han lader kanonen, men ballen endte utenfor mål. 

Zichenko er altfor sen inn i en takling på Victor Moses og får et fortjent gult kort. Fargen på det kortet burde nok vært sterkere, viser reprisen.

Sané leker igjen med Chelseas forsvar og får av et skudd som er på vei forbi inn i Courtois og i mål, men Cesar Azpilicueta redder på strek før Courtois fanger den igjen. 

City med en innøvd frispark-variant. De Bruyne via bakken til Aguero som stikker bak forsvar, men gjør det for tidlig og det vinkes for offisde.

Hull på byllen umiddelbart etter pause 

Så kom City-scoringen. Like etter pause. Svake involveringer fra Christensen og Alonso. David Silva får lagt den inn til Bernardo Silva på bakre stolpe som setter den i mål. 

Chelsea kontrer med Cesc Fabrégas som ballfører. Han finner Victor Moses på kanten som stormer inn mot mål. Kommer seg til skuddposisjon men avslutningen er håpløs. 

City hadde fortsatt god kontroll på oppgjøret, men tillot litt flere angrep fra Chelsea. De ble dog ødelagt av en feilpasning eller feilvurdering i siste fase. 

Chelsea så helt sjanseløse ut mot et City-lag som hadde dette under god kontroll da 75 minutter var passert. Conte byttet inn Olivier Giroud for Willian i et siste forsøk på å få 1-1-scoringen. 

Emerson erstattet Pedro. Alvaro Morata sto også klar til å komme på men måtte av en eller annen grunn sette seg ned igjen. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.