Marginer i mot da Chelsea tapte på Old Trafford

Chelsea tok ledelsen, men Manchester United snudde kampen og tok til slutt tre poeng da Chelsea fikk scoring feilaktig annullert for offside.

Foto: chelseafc.com

Manchester United 2-1 Chelsea

Fokus på defensiv trygghet

Cesc Fàbregas ble ofret til fordel for en mer robust og defensiv Danny Drinkwater på midtbanen sammen med N'golo Kanté.

Etter å ha spilt mot Barcelona uten en ren spiss, bestemte Antonio Conte seg for å starte med Alvaro Morata på topp, med Willian og Eden Hazard bak spanjolen, mens Pedro ble hvilt.

Bakre rekken forble uendret fra oppgjøret mot Barcelona, med Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen og Antonio Rüdiger bakerst, og Victor Moses og Marcos Alonso på vingbackene.

Treverket smalt igjen - Morata nære

Chelsea startet friskt på Old Trafford, og Alvaro Morata holdte på å sende blåtrøyene i føringen med et pangskudd etter kun noen få minutter. Marcos Alonso smalt ballen inn i feltet på volley, og landsmannen Morata druste ballen knallhardt i tverrleggeren fra kloss hold. Utrolig nære 1-0.

Chelsea var best her, og Hazard prøvde seg, men skuddet ble blokkert til corner. Victor Moses skapte en del uroligheter i Manchester Uniteds bakre rekker etter å ha gitt Ashley Young trøbbel flere ganger, men det ble ikke annet enn nesten.

Det tok en drøy halvtime før hjemmelaget skapte sin første mulighet, men den var stor. Alexis Sánchez kom på et dypt løp inn i feltet og ble funnet av Antonio Martial. Chileneren tok en touch og mistet balansen i avslutningsøyeblikket, og det endte med en enkel redning for Thibaut Courtois.

Kun få minutter senere var det duket for en oppskriftsmessig Chelsea-kontring i regi av Willian og Hazard. Willian klarerte inne i egen sekstenmeter før han fant Hazard ute mot høyre. Belgieren fosset framover og fant Willian igjen med en lur stikker i bakrom. Fra 12 meter gjorde brasilianeren ingen feil da han banket ballen bak David de Gea og inn til 1-0 for Chelsea.

Fem minutter før pause ble det imidlertid balanse i regnskapet. Romelu Lukaku kombinerte med Martial og trillet ballen inn bak Courtois fra kloss hold. 1-1.

Chelsea holdte på å svare tilbake umiddelbart etter en lur pasning fra Azpilicueta fant Hazard på vei igjennom. Belgieren var ubesluttsom og spilte til Alonso på sekstenmeteren, men spanjolen hadde press på seg med en gang, og sjansen ebbet ut i ingenting.

Dermed gikk lagene til pause med 1-1.

Chelsea snytt for scoring

Fem minutter ut i omgangen ble Morata spilt gjennom, men spanjolen brukte lang tid og skuddet blit til slutt blokkert.

Chelsea startet bra denne omgangen også, og neste sjanse var det Drinkwater som stod for. Briten smalt til fra distanse, men David de Gea reddet greit.

Like etterpå var det Willians tur, men ballen skled av foten til brasilianeren og forsøket gikk over og utenfor.

Manchester United fikk omgangens første store sjanse da Lukaku smalt til på volley etter et innlegg fra Sánchez. Belgierens forsøk ble reddet av landsmannen, Courtois, og ut til corner.

Chelsea hadde mistet initiativet i kampen etter drøy halvspilt andreomgang, og mye personlige feil og slurv gjorde at Manchester United fikk en enklere oppgave med å rydde unna.

Kvarteret før full tid var snuoperasjonen et faktum. Lukaku la inn til feltet til innbytter Jesse Lingard som headet inn 2-1 for hjemmelaget.

Like etterpå var Chelsea nære frempå igjen. Willian kom igjennom og druste til fra 15 meter, men denne gangen reddet De Gea.

Fem minutter før slutt ble Morata spilt igjennom med en liten vipp fra innbytter Olivier Giroud, og spanjolen satte ballen i mål. Linjedommer vinket av for offside, og det ble annullert, til tross for at Victor Lindelöf opphev offsiden. Chelsea ble snytt for utlikning på tampen av kampen.

Chelsea klarte ikke å etablere noe særlig trykk etter dette, og Manchester United fikk tiden til å gå. Dermed endte det 2-1 på Old Trafford, og Chelsea faller utenfor topp fire.

Neste kamp for Chelsea blir enda en tur til Manchester, men denne gangen for å møte et lag som kun har blitt slått én gang denne sesongen, nemlig Manchester City. Med to poeng opp til 4. plassen allerede nå, har Chelsea litt av en oppgave fremover for å klatre opp igjen og sikre Champions League-plass neste sesong.

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.