Lekte seg til kvartfinale

Det ble totalt overkjøring i FA-cupens femte runde. 

Foto: Chelsea FC/Twitter

Chelsea - Hull 4-0 

Emerson-debut og walisisk talent fra start

Emerson Palmieri, signert fra Roma sist måned, fikk sin første start for klubben. Den walisiske 17-åringen Ethan Ampadu fikk sjansen fra start i cupen igjen. En som får sjansen ofte i cupen. 

Willy Caballero sto mellom stengene med Cahill og Rüdiger foran seg, i tillegg til nevnte Ampadu.

Drinkwater og Fabrégas dannet midtbaneduoen, med Willian og Pedro på kantene. Giroud på topp. 

Tidlig Willian-perle

Willian trengte ikke mange minuttene før han satte Chelseas første. Det gikk 106 sekunder da Giroud vant ballen og Willian driblet av et par tigre før han skyter plassert i hjørnet. Ser fryktelig enkelt ut for brasilianeren.

Pedro med en lekker pasning over forsvaret til Hull. Giroud kommer på den, men skyter over mål. Stor mulighet for franskmannen. 

Willian sender inn et hardt innlegg langs bakken som Giroud nesten sklir inn. 

Fabrégas var på jobb i dag med lekre pasninger fra midten. En av de havnet nok en gang i bakrom. Der var Pedro på farten. Alene med David Marshall er vingen iskald. 

Willian på farten minutter etter, da han igjen ble assistert av en Giroud som hadde vunnet ballen tilbake. Fra utenfor boksen setter han ballen i mål, denne gang via stolpen. 

Total overkjøring før pause toppet med Giroud-mål

Chelsea var ikke fornøyde med 3 scoringer før pause. Emerson dribler seg gjennom to spillere på kanten og serverer Giroud inne i feltet. Denne gangen gjør kraftspissen ingen feil. Nysigneringene fikset biffen. 

Hull møtte ikke opp til kamp og Chelsea-spillerne lekte seg med Championship-laget. 

Gjestene fikk en straffe helt i starten andre omgang, men David Meyler maktet ikke å sette ballen i mål fra krittmerket. Willy Caballero reddet et skudd som gikk i keeperhøyde.

Spilletid for Hudson-Odoi og Kyle Scott

Antonio Conte byttet inn Callum Hudson-Odoi, som samme dag vant prisen for månedens spiller i Premier League 2. Han har dominert lenge i reserveligaen.

Kyle Scott, som var nære debut tidligere i sesongen og har brukt mye tid i lag med førstelaget, ble presentert til Stamford Bridge-publikummet etter timen spilt. En fortjent debut for engelsk-amerikaneren. 

Alvaro Morata ble, som Conte allerede hadde avslørt kom til å skje på pressekonferansen torsdag, byttet inn. 

Willian var på jakt etter hattricket og prøvde seg fra distanse igjen. Et bra skudd som smeller i stolpen. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.