Chelsea ydmyket igjen
Skrevet av Simon Hobberstad   
mandag 05. februar 2018 20:47

Chelsea skulle slå tilbake etter 3-0-tap mot Bournemouth. Det gikk ikke helt etter planen. 

Foto: Chelsea FC/TwitterFoto: Chelsea FC/Twitter

Watford - Chelsea 4-1 

Ingen Giroud fra start

Olivier Giroud er ikke i topp fysisk form og derfor ville ikke Antoino Conte starte med franskmannen. Dermed ble det et Chelsea-lag uten spiss igjen. 

Pedro og Willian var på kantene med Eden Hazard som falsk nier. Kanté og Bakayoko dannet nok en gang midtbaneduoen.

David Luiz returnerte til startoppstillingen etter lang tid ute av varmen. Zappacosta kom inn i Alonsos fravær. Emerson var heller ikke i god nok fysisk form ennå, i følge Conte. 

Klar støtte til Conte fra bortefansen

Det har vært mye mas om Antonio Conte sin (usikre) fremtid i Chelsea den siste tiden. 

Chelsea-fansen ga tydelig beskjed hva de mente da italienerens navn runget ut over Vicrage Road umiddelbart etter avspark. 

Men på banen var det lite tegn til forbedring de første ti minuttene. Watford hadde kontroll og det var mye feilpasninger og balltap blandt de blå. 

Et corner fra hjemmelaget havnet på bakerste til Deeney som står helt alene og har all tid i verden. Det utnytter han ikke og sender den utenfor. 

Bakayoko hadde en horribel start og hadde uttalige feilpasninger. Mange av de farlige. 

Minuttene alt gikk galt 

Chelsea sine første 30 minutter av oppgjøret var helt forferdelige. Contes menn skapte absolutt ingenting framover og gjorde mye feil på midten eller bak. 

Watford burde ha utnyttet sjansene sine bedre. Det var dårlig kvalitet på avslutningene og de siste avgjørende pasningene for vertene. 

Bakayoko ble utvist etter to billige gule kort etter en allerede håpløs kamp av franskmannen. Conte svarte med Fabregas inn for Willian.

Det skulle ikke ende der. Thibaut Courtois stormet ut på en Deulofeu alene med belgieren. Hansken er såvidt borti vingen som kaster seg. Dean peker på straffemerket. 

Giroud-debut med halvtimen igjen

Watford hadde fortsatt overtaket, litt mer naturlig nå med et Chelsea-lag bestående av 10 mann. To skudd som gikk like utenfor ble fyrt av. 

Chelsea fortsatte i samme spor og skapte lite fremover. Det var et kvarter ut i andre omgang Conte kastet innpå Olivier Giroud. 

Litt mer falrlig ble det umiddelbart da han fikk hodet på en ball og skaffet et corner, men corneret ble kastet bort da franskamannen laget frispark. 

Chelsea fikk sin første store mulighet i kampen etter 80 minutter da Hazard var briljant ut på siden og sendte den inn 45 grader ut. Fabregas sitt skudd er for svakt. 

Hazard på farten igjen fremover og drar den med seg før han setter den i nettet fra utenfor boksen. Gjorde alt selv der belgieren.

Men det varte ikke lenge. Watford tok helt over igjen og Janmaat rundtlurte hele Chelsea-forsvaret da han spaserte gjennom forsvaret, spilte vegg og så skudd i mål. Nesten ikke til å tro hvor tafatt forsvaret til de blå var i aften. 

Deulofeu økte til 3-1 da han tok fart mot Chelsea-målet og Cahill og Luiz nærmest rygget inn i eget nett. Pereyra skaffet Watford sitt fjerde mål med et skudd på kanten inne boksen. 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 25 feb. kl. 15.05
Manchester United (b) (PL)
TV 2 Sport Premium


sø. 04 mars kl. 17.00
Manchester City (b) (PL)
TV 2 Sport Premium


Siste Resultat

ti. 20 feb. kl. 20.45
Barcelona (h) 1-1

Videonyheter

Premier League

Pos      Spilt  Poeng  
1.  Manchester City  27  72  
2.  Manchester United  27  56  
3.  Liverpool  27  54  
4.  CHELSEA  27  53  
5.  Tottenham Hotspur  27  52  
6.  Arsenal  27  45  
7.  Burnley  27  36  
8.  Leicester City  27  35  
9.  Everton  27  34  
10.  Bournemouth  27  31  
11.  Watford  27  30  
12.  West Ham United  27  30  
13.  Newcastle United  27  28  
14.  Brighton and Hove Albion  27  28  
15.  Crystal Palace  27  27  
16.  Swansea City  27  27  
17.  Huddersfield Town  27  27  
18.  Southampton  27  26  
19.  Stoke City  27  25  
20.  West Bromwich Albion  27  20  

Facebook

Annonse