Bournemouth knuste Chelsea

Foto: Getty Images

Chelsea 0-3 Bournemouth AFC

Barkley inn og Courtois tilbake

Ross Barkley fikk starte sin første kamp, i kompani med Eden Hazard og Pedro på topp, i sin vante formasjon. Michy Batshuayi var allerede reist på utlån i Tyskland, hos Borrusia Dortmund, men ny-signerte Oliver Giroud og Palmieri var på plass på tribunen for å se på dems nye klubb.

Midtbanen ble holdt på plass av Kante og Bakayoko. Azpilicueta var tilbake i forsvar, sammen med Christensen og Cahill. Marcos Alonso og Zappacosta var i startoppstillingen på sine faste plasser.

Sjansefattig første omgang

Etter en svært tam start på Stamford Bridge kom første sjanse. Bournemouths Jordan Ibe, fikk inn et bra skudd som ble reddet av Thibaut Courtois. Andreas Christensen, ble felt like etter Bournemouth sjansen og fikk seg en smell. Han ble fulgt ut av banen av medisinsk personell og Rüdiger kom innpå som erstatning.

De blå vant en corner og ballen ble lagt presist inn på Gary Cahill sitt hode. Headingen var god, men gikk utenfor med noen smertelige centimeter, stor sjanse!

Marcos Alonso, prøvde seg med en heading fra et fint innlegg. Ballen var nok en gang kun centimeter fra å gå innenfor stolpene. Kanskje hadde en ny og hodesterk spiss gjort seg i den situasjonen?

En tam og sjansefattig første omgang ble avblåst av hoveddommer Lee Probert. Ballbesittelsen var 60/40, i Chelseas favør. De blå, klarte ikke å finne veien gjennom et solid Bournemouth-forsvar. Dermed endte første omgang 0-0.

Overkjørt av bortelaget

Chelseas ny-signeringer, Oliver Giroud og Palmieri ble presentert foran et imøtekommende hjemmepublikum i pausen.

Et fantastisk Bournemouth angrep resulterte i en scoring av Callum Wilson. Bakayoko mistet ballen i midten og den ble snappet opp av Jordon Ibe, som la en fin løpeball gjennom til Wilson. Courtois kom ut, men ble sjanseløs mot avslutningen, 0-1.

En lite fornøyd Antonio Conte gjorde umiddelbare grep. Han byttet ut Ross Barkley og satte inn Fàbregas, som akkurat hadde retunert fra en hamstring-skade.

Nok en gang fant Bournemouth veien gjennom et koll åpent Chelsea-forsvar. Denne gangen scoret Junior Stanislas, etter pent veggspill med Callum Wilson. Kveldens andre for Bournemouth, 0-2. Antonio Conte, gjør nok en gang et umiddelbart bytte og denne gangen er det Zappacosta som ofres til fordel for unge, Hudson-Odoi.

Et Chelsea lag i total oppløsning slapp inn nummer tre, denne gangen var det tidligere Cheslea-spiller, Nathan Aké som satte ballen i mål. En corner fra Bournemouth rotet seg på magisk vis forbi alle Chelsea-føtter og endte opp hos Aké, 0-3.

Pedro ropte etter straffespark etter at ballen spratt i hånden til målscorer Nathan Aké. Dommeren begrunnet at hånden var i naturlig posisjon, ergo ikke straffespark.

Et dryss av Chelsea fans forlot Stamford Bridge med ti minutter igjen, mens hjørnet med bortesupportere skygget over støynivået til en stadium med stadig mindre hjemmefans.

Andre omgang tok en helt uventet vri etter en tam første. Et svært svakt Chelsea lag slet med å holde Bournemouth ute og satt ingen av sine sjanser foran kassa. Dette resulterte i tre scoringer til bortelaget og et tap i den 25. kampen i Premier League.

Christensen ute med skade?

Neste kamp er 5. februar mot Watford på bortebane. Denne spilles 21:00 og kan sees på TV 2 Sport Premium.

Christensen måtte byttes ut etter kun 25 minutter med en skade i låret. Hvorvidt denne er alvorlig vil tiden vise.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.