Chelsea er ute av Ligacupen

Chelsea er ute av Ligacupen etter 2-1-tap mot Arsenal. 

Arsenal - Chelsea 2-1 (2-1 sammenlagt) 

Lag uten spiss 

Antonio Conte hadde ikke Alvaro Morata tilgjengelig og har fortsatt ikke stor tillit Michy Batshuayi. Derfor var det Pedro, Hazard og Willian i en trio framme. 

Med Fabrégas ute var det Kanté og Bakayoko som formet midtbaneduoen, med Alonso og Moses på hver sin kant. 

Christensen, Azpilicueta og Rüdiger var de tre som skulle ordne opp bak i kveld. 

To tidlige scoringer

Chelsea fant mye rom mellom Arsenal-spillerne og det utnyttet de til det fulle. Startet med en scoring av Pedro, som headet et innlegg fra Azpiicueta nydelig inn i nettet. Linjedommer sto dessverre med flagget oppe. Hadde vært en fin scoring. 

Men det stoppet ikke de blå. Pedro på farten igjen. Han trer den gjennom til Eden Hazard som tar den med seg og bare triller den enkelt forbi Ospina.

Chelsea lot Arsenal ta over og legge press igjen - det straffet seg. Et corner havner ut til Monreal. Han header den via Antonio Rüdiger og i mål. 

Tre kjappe scoringer der et av de ble annullert, etter noen svært underholdenede første tolv minutter på Emirates. 

Eden Hazard pådro seg et gult kort da han stoppet en Arsenal-kontring etter balltap av Willian. Første mann i boken til dommer Michael Oliver. 

Barkley-debut etter en halvtime

Willian måtte av med skade. Da hentet Antonio Conte fram nysignering Ross Barkley fra benken. En debut for 24-åringen fra Liverpool.

Han introduserte seg kjapt med en høy fot og frispark i mot, før han selv ble taklet stygt av Wilshere, som fikk gult kort. To minutter etterpå lagte no han frispark ut på kanten av Chelseas 16-meter. Innholdsrike første minutter om ikke noe annet. Chelsea satt inn et ekstra støt før pause med massivt høyt press, men lagte til slutt frispark. Arsenal fikk likevel den siste sjansen i omgangeg. Özil med et lekkert skudd like utenfor. 

Fikk også en corner, men den ble det ingenting utav og de to scoringene var de enste i omgangen. 

Marginer i mot

Eden Hazard startet andre havldel med to stormende løp framover. Det ene endte han med en svak pasning, mens den andre snublet han i eget gress.

Var på vei inn helt alene med keeper i den andre situasjonen og det var en enorm scoringsmulighet borte. 

Barkley gikk over til en falsk nier-rolle, som ga Hazard mer frihet. Belgieren var på hugget denne onsdag kvelden.

Chelsea hadde virkelig ikke marginene med seg i dette oppgjøret. Lacazette med et innlegg som skifter totalt retning og havner rett til Xhaka. Han setter inn 2-1. Arsenals andre scoring som kommer av at ballen endrer retning.

Pedro hadde gjort sitt og Antonio Conte erstattet ham med Michy Batshuayi. 

Chelsea klarte ikke skape noe som helst og slet, men etter 75 minutter kom Arsenal frem på en kontring. Iwobi får en vanvittig mulighet til å avgjøre, mens skuddet går rett på Caballero. 

Chelsea kommer frem etter det, anført av et fint Barkley-driv. Kanté får ballen og sender den videre til Alonso, som legger hardt inn via bakken. Zappacosta, som ble byttet inn for Moses, kommer på bakre, men Monreal rydder opp før han får tak i den. 

Svakt spill mot slutten 

Chelsea klarte ikke legge noe særlig press på Arsenal og det var et dårlig forsøk på å skaffe utlikningen Contes menn så sårt trengte. 

Arsenal kunne enkelt kontrollere det ut til 2-1-seier og Chelsea var aldri virkleig i nærheten av noen utlikning. Chelsea ute av Ligacupen. 

Dermed blir det Arsenal og Wenger mot Pep Guardiolas Manchester City i finalen. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.