Videre i FA-cupen etter voldsomt drama

Chelsea videre i FA-cupen etter to kamper og to ekstraomganger mot Norwich.

Chelsea - Norwich 1-1 (sammenlagt 1-1) (str 5-3)

Reservepreget lag

Antonio Conte hadde ingen intensjoner om å bruke de store gutta til dette oppgjøret og stilte med et voldsomt reservepreget lag. Unge Ethan Ampadu fikk starte.

Willian og Pedro dekke hver sin kant igjen, mens Kenedy startet på vingback. Michy Batshuayi fikk også en etterlengtet start på topp.

Drinkwater dannet midtbaneduoen sammen med Michy Batshuayi. Willy Caballero var på plass mellom stengene. Et gjensyn med David Luiz ble det også.

To skudd i metallet

Willian løp ned på kanten sin med ball i beina før han sende den hardt inn foran mål. Målvakt Angus Gunn redder, men slår den ut i farlig område. Ender med et corner.

Det corneret ble slått inn på første der David Luiz stusset den videre. Azpilicueta strekker seg frem det han kan på bakre stolpe, men tåen er noen få centimetre for kort.

Dette så ut til å gi Chelsea litt inspirasjon og de blå var betydelig bedre enn gjestene i startfasen.

Danny Drinkwater fyrte av fra distanse etter en liten død periode. Den slo Gunn opp i metallet. Herlig forsøk.

Norwich-angriperen Olivieira ville ikke være noge dårligere og skaffet gjestene sin første mulighet da han også fyrte av en kanon i tverren.

Det var ikke mye Norwich før dette, men Olivieira prøvde seg igjen med et skudd fra utenfor boksen. Denne gang gikk ballen over mål.

Chelsea begynte å miste ballen i overkant mye. Norwich fikk en kontring ut av dette, men sendte ikke frem mange nok spillere til at det ble farlig.

En lovende start på første omgangen, men en svak omgang etterhvert, der ingene av lagene fortsatt hadde scoret på 135 minutter.

340 minutter uten mål - men så kom det

Chelsea startet andre omgang litt som oppgjøret gikk i første. Mye ball, men slet litt med å skape det store. Var dog det beste laget.

Da vi nærmet oss en time spilt satt den endelig i et oppgjør som begnyte å gå mot ekstraomganger. Det siste Antonio Conte ønsket seg onsdag kveld.

Kenedy kom seg ned til dødlinjen og slo den hardt inn foran mål via bakken. Der var Michy Batshuayi og banket den opp i nettaket.

Conte sendte kanonene sine ut på oppvarming etter dette: Alvaro Morata, Eden Hazard og N'Golo Kanté. Var nok veldig redd for ekstraomganger, italieneren.

Pedro prøvde å filme seg til et straffespark for å øke ledelsen, men fikk det gule for filming. Første mann i boken.

Norwich fikk en enorm mulighet til å utligne. Et skudd fra rundt 16 meter, men Willy Caballero med en klasseredning som holder vertene i ledelsen.

Danny Drinkwater fikk en ny mulighet fra distanse. Denne gangen direkte fra en pasning. En suser igjen, men like utenfor.

Ekstraomganger etter sen utlikning

Antonio Conte byttet inn Alvaro Morata og Andreas Christensen for de siste ti minuttene. Begge normalt i en fast startoppstilling. Norwich klarte få et lite press på Chelsea i forkant av dette så byttene kom i god tid.

Morata var allerede nære på tre minutter etter han entret matten på brua. Drinkwater med et flott innlegg, som han header videre, men utenfor. Bra mulighet.

Kenedy måtte også vike. N'Golo Kanté inn. Fire minutter igjen av oppgjøret på dette tidspunktet. Ganske bra lag utpå her etterhvert nå.

Morata fikk nok en mulighet, men igjen uteble scoringen for spanjolen. Spissen har vært helt vaksinert i det siste.

Norwich fikk fortsette å presse på og til slutt kom målet. Jamal Lewis helt fri i boksen og stanger inn utlikningen tre minutter på overtid.

Totalt kaos i ekstraomangene - to røde kort til Chelsea

Willian ble andre Chelsea-mann til å få gult kort for filming i kampen, men i motsetning til situasjonen med Pedro, var denne helt feil.

Brasilianeren tydelig felt inne i boksen og får gult for filming. Det er videodømming tilgjengelig på Stamford Bridge da dette testes ut i FA-cupen, men det blir ufattelig nok ikke brukt.

Morata felt i neste angrep. Denne ikke like klar. Spissen blir holdt rundt, men faller enkelt. Igjen - ingen tegn til noen avgjørelse fra dagens pipeblåser.

Pedro felte en Norwich-mann på vei frem og mottok sitt andre gule. Ikke lenge etter ble Morata holdt inne i boksen. Spissen gikk ned og fikk gult for filming. Det var han uenig i og grunnet det ble det gitt nok et kort. Utvist. Helt kollaps fra dommer Graham Scott mot slutten.

Videre på straffer

Willian ventet ut Gunn og satte det første straffesparket sikkert i mål. Så reddet Willy Caballero. Herlig redning av argentineren.

David Luiz satte sin straffe før Norwich scoret igjen. Azpilicueta satte sin - igjen motsatt av Gunn. Men Norwich svarte igjen.

N'Golo Kanté gikk opp for å ta Chelseas fjerde - scoring. Norwich svarte igjen.

Eden Hazard tok det avgjørende straffesparket for de blå og satte den på klassisk Hazard-vis. Utrolig mye om og men, men Chelsea videre i FA-cupen.

Premier League-motstand i neste runde

Trekningen til neste runde har allerede blitt gjort og Chelsea møter Newcastle i et oppgjør som vil gå på Stamford Bridge.

Alle topplagene i Premier League har relativt enkel motstand. Chelsea og Liverpool har de tøffeste oppgjørene mot henholdsvis Newcastle og West Bromwich.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.