Omkamp i FA Cupen
Skrevet av Fredrik Ibsen Brynildsrud   
søndag 07. januar 2018 00:57

Chelsea og Norwich City må ut i omkamp i FA Cupens tredje runde etter en målløs affære på Carrow Road.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

Norwich City 0-0 Chelsea

David Luiz fra start

Det var duket for å hvile en rekke førstelagsspillere i FA Cupens tredje runde mot Norwich. Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, N'golo Kanté, Cesc Fàbregas, Marcos Alonso og Eden Hazard ble alle hvilt, mens Alvaro Morata befant seg på benken.

David Luiz startet sin første kamp siden 22. november, og Willy Caballero fikk sjansen foran Thibaut Courtois i mål, mens Kenedy fikk tillit på venstre vingback. På topp befant Michy Batshuayi seg, med Pedro og Willian på hver sin side av belgieren.

Kjedelig start på kampen

Det var ingen rakettstart på denne fotballkampen. Kenedy fyrte av et skudd etter et par minutter fra 25 meter, men forsøket var håpløst.

Chelsea slurvet i oppbyggingen og selv om de klarte å bryte høyt ved noen anledninger, ledet det ikke til noen farligheter. Selv var det mye feil å spore i Chelsea, og de kunne fort ha blitt straffet, om Norwich hadde vært mer våkne, men ingen sjanser ble skapt noen veier første halvdel av første omgang.

Kampens første corner kom etter halvtimen, og det var Kenedy som skaffet den, men det var Norwich som fikk kampens første mulighet, men skuddet fra Josh Murphy gikk utenfor fra spiss vinkel.

Lagene gikk derfor til pause etter en virkelig tam omgang, der Norwich hadde flest skudd.

Bedre i andre omgang

Chelseas første sjanse i kampen kom kjapt i andre omgang. Kenedy la inn mot Pedro, som headet ballen inn mot Willian, men Norwichs Christoph Zimmermann fikk ryddet opp foran Willian.

I løpet av de neste femten minuttene sto Chelsea for seks(!) skuddmuligheter, men hverken Willian, Danny Drinkwater, Tiemoue Bakayoko eller Pedro traff bra nok.

Det første kvarteret av andre omgang hadde allerede gitt Chelsea langt mer enn hele første omgang, men det dabbet dessverre av.

20 minutter før slutt fikk Norwich nesten en gavepakke da Caballero glapp et innlegg, men skuddet fra Murphy gikk ikke på mål.

Et frisparkforsøk fra David Luiz fra drøyt 25 meter gikk over, og Drinkwaters andre langskudd for dagen ble farligere enn det første, men ikke bra nok.

Godt ut i overtiden holdte Davide Zappacosta på å sende Chelsea videre med et volleyforsøk fra 25 meter, men italienerens forsøk gikk dessverre like utenfor.

Det ender dermed 0-0 på Carrow Road og lagene må ut i en omkamp for å finne ut hvem som tar seg videre til FA Cupens fjerde runde. Omkampen vil spilles den 16. januar på Stamford Bridge.

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse