Willians dramatiske utlikning reddet poeng for Chelsea

Willians sene scoring på Anfield reddet ett poeng for Chelsea mot Liverpool.

Foto: chelseafc.com

Mohamed Salah sørget for rød hjemmejubel på Anfield etter en drøy time spilt, og det så en stund ut som om Liverpool skulle ta med seg alle tre poengene mot Chelsea.

Innbytter Willian ville det imidlertid anderledes. Brasilianeren kom inn etter 83 minutter spilt og scoret kun to minutter senere for Chelsea. Utlikningen ble også det siste målet i kampen, og det endte dermed 1-1 mellom Liverpool og Chelsea.

Første omgang

Eden Hazard og Salah var Chelsea og Liverpools "danger men" de første minuttene, men ingen store sjanser å nevne.

Det tok litt over 20 minutter før kampens første mulighet bød på seg. Danny Drinkwater fant Hazard med en fin høy ball gjennom venstrekanten. Belgieren kuttet inn i banen og skjøt, men Simon Mignolet reddet forsøket.

Chelsea var i gang nå. Hazard og Drinkwater involvert igjen, men nå med motsatte roller. Drinkwater prøvde å runde Mignolet etter en nydelig liten stikker fra Hazard, men Liverpools sisteskanse stoppet 27-åringen i rundingsforsøket.

Kun minuttet senere suste Davide Zappacosta til fra spiss vinkel, men Mignolet fikk bokset ut til corner.

Etter drøye halvtimen prøvde Marcos Alonso seg på et frispark fra distanse, men forsøket gikk utenfor mål.

Det var Chelsea det handlet om nå, og blåtrøyene kunne fort ha ledet, men fem minutter før pause viste Salah hvorfor han må ses opp for. Egypteren "curlet" ballen like utenfor fra rundt 20 meter.

Lagene kunne til slutt gå i garderoben etter en målløs førsteomgang.

Andre omgang

Femten minutter ut i andre omgang fikk Alvaro Morata en god mulighet, men på det harde og gode innlegget fra Zappacosta fikk spanjolen kun deler av magen på ballen.

Noen få minutter senere kom scoringen for hjemmelaget. Tiemoue Bakayoko klarte ikke å få nok kontakt med ballen, og Alex Oxlade-Chamberlain fikk pirket den gjennom til Salah, og alene med Courtois trillet han ballen i mål. 1-0 til Liverpool.

Ti minutter før slutt kom Zappacosta med nok et godt innlegg på bakerste stolpe, men Marcos Alonso klarte ikke annet enn å sette ballen lang over mål. Stor sjanse for Chelsea.

Noen minutter senere var det duket for magi av Willian. Brasilianeren tok noen overstegsfinter mot boksen og kom seg til hjørnet av sekstenmeteren før han chippet ballen mot bakerste stolpe. Ballen gikk imidlertid over Mignolet og dalte ned i lengste kryss til eksplosiv jubel fra bortesvingen. Det stod dermed 1-1 på Anfield.

På overtid fikk Salah en god sjanse til å kapre alle poengene, men skuddet fra 20 meter ble reddet godt av Courtois.

Det endte til slutt med poengdeling på Anfield og Chelsea ligger fortsatt på 3. plass i Premier League.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.