Fortjent seier mot Manchester United
Skrevet av Simon Hobberstad   
søndag 05. november 2017 17:17

Veldig bra utført kamp av Chelsea da de tok en fortjent seier mot Manchester United. Foto: Chelsea FC/TwitterFoto: Chelsea FC/Twitter

 

Lagnyheter

Den store overraskelsen var David Luiz, som ikke var med i troppen. Dette var kun taktisk, i følge Conte. Zappacosta og Alonso dekket hver sin vingback, med Christensen, Cahill og Azpilicueta.

N'Golo Kanté var på plass i startopstillingen igjen sammen med Bakayoko i midtbaneduen, med Fabregas foran seg.

Alvaro Morata ledet an på topp, med Eden Hazard i en fri offensiv rolle.

Første omgang

Manchester United sto uvanlig høyt oppe i banen og presset Chelseas forsvar. Cheslea etablerte likevel det første angrepet, men Morata ble taklet hardt og hjemmelaget fikk frispark, som det ikke ble noe utav.

Alonso fikk ballen fra Fabregas og sendte innlegg mot Morata. Den får Jones foten på og sender den i eget nett. Dommer dømmer frispark. Så ikke ut som en kraftig dytt i det hele tatt av Morata og tvilsom avgjørelse. Mulig at vertene ble snytt for et mål der.

Manchester United med en god sjanse i den andre enden. Rashford med heading like over.

Zappacosta med ballen utpå kanten denne gang. Inn foran mål, men Morata blir revet i og får ikke rørt seg. Bakayoko kommer på bakre, men skuddet hans er svakt. Dårlig utnyttet mulighet.

Bakayoko på farten igjen, men nok en gang er skuddet relativt svakt. Gikk via et United-bein og ut til corner, som det ikke ble noe av.

Etter et corner var det Hazard som prøvde seg med et skudd. Det går ut igjen foran mål, med en utspilt De Gea på den andre siden. Fabregas løper bort men headingen havner utenfor fra en vanskelig vinkel.

Bakayoko ble stygt felt av Herrera og fikk frispark. Førstenevnte laget så frispark like etterpå og denne gangen skal domer Taylor i lommen. Første mann i boka blir Bakayoko. Merkelig dømming.

Manchester United sto fortsatt høyt med noen menn og var nærme å komme seg til sjanser, men slet med å faktisk komme seg til dem.

Andre omgang

Phil Jones meiet ned Eden Hazard, før Herrera gjorde det samme og begge pådro seg gult kort. Stygg behandling av Eden Hazard fra de to røde og Taylor så seg nødt til å markere det.

Azpilicueta slo et praktfullt innlegg til en Alvaro Morata som endelig var ledig. Han header den kontrollert i krysset fra en solid distanse. Vanvittig hodestøt av spanjolen.

José Mourinho sendte Anthony Martial og Marouane Fellaini på oppvarming med en gang. Og begge ble byttet inn. Mkhitaryan og Jones ut. Conte svarte med å sende inn Rüdiger for Zappacosta. Azpilicueta ut på vingbacken. Taktiske endringer fra begge manegere.

Morata med solid mulighet til å fyre av et skudd fra god posisjon, men blir fratatt ballen før det blir avfyrt.

Tempoet i kampen døde veldig ut etterhvert. Chelsea la seg litt bakpå, men bortelaget slet likevel med å skape sjanser.

Bakayoko og Morata to mot en på en kontring. Bakayoko skyter selv, men skuddet er helt håpløst. Like etter er Hazard på farten, som også skyter. Bedre skudd, men heller ikke scoring. To veldig solide muligheter til å avgjøre kampen etter 75 minutter. De utnyttet ikke Chelsea.

For tredje gang var de blå i angrep og fikk en god sjanse. Bakayoko klarte bare ikke finne mål med skuddene sine.

Drinkwater erstattet Cesc Fabregas og Jesse Lingard kom inn for Ashley Young for de siste ti minuttene.

Manchester United klarte endelig sette et skikkelig press helt i slutten, men målet kom aldri. Chelsea tok en meget fortjent seier.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Kampen er utsatt
Burnley (b) (PL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse