Reservepreget Chelsea sikret avansement i Ligacupen
Skrevet av Simon Hobberstad   
onsdag 25. oktober 2017 19:49

Chelsea videre i Ligacupen til tross for å ha spart en haug med spillere.

Chelsea - Everton 2-1 

Lagnyheter

Chelsea gjorde mange endringer. Forsvaret var uforandret fra sist Ligacup-kamp. Charly Musonda fikk også prøve seg igjen etter hans gode kamp mot Forest. Han var i angrepsrekka sammen med Willian og Michy Batshuayi. Ethan Ampadu, som ble byttet inn mot Nottingham Forest, startet. Kenedy fikk plass på den ene vingbacken, mens Drinkwater returnerte fra skade og startet. 

 

Første omgang 

Det var lite å skrive hjem om i starten av oppgjøret på Stamford Bridge. Ikke en eneste sjanse til noen av lagene. 

Ut av ingenting kom scoringen for hjemmelaget etter 25 minutter. Charly Musonda la inn på bakerste.

Der sto Antonio Rüdiger, som headet den tilbake i motstatt hjørnet. Pent hodestøt av midtstopperen. 

Zappacosta satte full fart i jakt på 2-0 og ble stoppet brutalt av en obstruksjon av Ashley Williams. Soleklart gult og Swarbrick nølte ikke med å dra opp kortet. 

Musonda med en målgivende og Ampadu hadde fin kontroll på midten, men slo noen horrible feilpasninger. Kenedy litt malplassert i vingback-posisjonen. 

 

Andre omgang

Tom Davies pådro seg gult kort da han stoppet Ethan Ampadu, mens McCarthy så fikk et kort for å felle Kenedy. Everton var ikke ferdige med det. 

Baningime smeller inn med begge knottene på Ampadu. Swabrick lar ufattelig nok spillet gå. Everton burde vært redusert til 10 mann. 

Lik etter var gjestene fra Liverpool nære på ved å utlikne. Rooney ender opp med ballen rett foran Caballero i feltet. Sisteskansen får avverget den med kroppen. 

I det Chelsea skal spille seg ut av forsvar leverer Caballero en håpløs pasning som går til en Everton-spiller. Heldigvis kommer spanjolen seg ut å sparker ballen bort. Rot fra Chelsea. 

Mirallas får et innlegg like foran mål, men ballen blir klareret. Everton tok over spillet mer og mer i det vi passerte timen spilt.

Chelsea kontrer etter presset mot seg. Jagielka tar en for laget og gjør at Everton kan notere seg 4 menn i boka til Swabrick. Frisparket endte dog i ingenting. 

Everton roter det til i forsvar og Batshuayi jager ball. Kommer alene med Pickford, men blir presset bort av Jagielka. Faller rett på stolpen, men spisskjempen klarer seg. 

Det var Everton som kjørte alt nå, mens Chelsea var farlige på kotntringer. Ti minutter igjen på klokken så satte innbytter Lookman den i tverren. 

Morata erstattet Batshuayi for de siste minuttene. 

På overtid kom spikeren i kista. Fabregas med kort corner til Willian. Fabreags løper ut og Willian spiller vegg med han og avslutter prakfullt stolpe inn. 

Everton får et trøstemål ved Calvert-Lewin på slutten. Svakt forsvarsspill av et litt ufokusert Chelsea-lag. 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Kampen er utsatt
Burnley (b) (PL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse