Målfest og nerver i viktig Chelsea-seier
Skrevet av Simon Hobberstad   
lørdag 21. oktober 2017 12:50

Ekstremt underholdende oppgjør da Chelsea tok seieren til slutt.

Batshuayi header inn 3-2. Foto: Chelsea FC/TwitterBatshuayi header inn 3-2. Foto: Chelsea FC/Twitter 

Lagnyheter

Antonio Conte plasserte ikke David Luiz på midtbanen denne gangen. Han var i forsvar med Cahill og Rüdiger. Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta hadde hver sin vingback. 

Alvaro Morata startet igjen etter han returnerte mot Roma og Pedro fikk også plass i startoppstillingen. Eden Hazard som forventet med. Bakayoko og Fabrégas dannet midtbaneduoen. 

Første omgang 

Chelsea kjørte på fra start og så ut som de skal se ut hjemme mot Watford. Angripende og fotball med høyt tempo. 

Pedro sendte inn et innlegg mot Alvaro Morata og Rüdiger inne i feltet, men ingen fikk foten på ballen.

Hazard var ute på kanten og skaffet seg et corner. På reprisen viste det at det ikke skulle blitt dømt hjørnespark. Kort corner og Pedro får ballen utenfor boksen. Han smeller den i stolpen og inn. Klassescoring. 

Watford i angrep en kort tiden etter det, før Chelsea kontret. Morata spiller ballen til Fabrégas som har en utrolig mulighet til å score, men han chipper den arrogant rett på keeper. 

Pedro smelte til fra distanse, men ballen gikk like utenfor. Gode nå, Chelsea. 

Presset døde litt ut fra Chelsea etter halvtimen var passert. Hadde spilt veldig bra, men ble liggende litt dypere og lot Watford ta over. 

Og det skulle straffe seg. Like før pause, får gjestene innkast, som de tar langt. David Luiz klarerer og ballen går i Bakayoko, ut til Docoure - som setter den i mål. Mye tilfeldigheter, men kommer av at Watford fikk presse på mer.

Andre omgang

Andre omgang startet ikke veldig bra. Watford ruller opp og spiller seg fint gjennom. Richarlison setter den utroig nok utenfor. 

Men minuttet etter er de frampå igjen. Watford bryter og Richarlison med fin pasning til Pereyra så mye plass som mulig foran mål. Setter den enkelt i nettet.

Ikke lenge etter er Richarlison på plass i feltet. Stanger den utrolig nok like utenfor. Burde hatt flere mål her nå Watford. 

Chelsea så rystet ut og klarte ikke få til noe som helst mot et, riktignok, godt Watford-lag. 

Alvaro Morata ble erstattet av Michy Batshuayi etter timen var passert. 7 minutter senere ble Willian presentert. Marcos Alonso gikk av banen. 

Etter 70 minutter fikk Conte belønning for et av byttene. Pedro med innlegg, der er Batshuayi, som header den i en nydelig bue over Gomes. Herlig hodestøt av spissen. 

Chelsea klarte ikke forme noe voldsomt press etter dette. Hadde ballen og kontrollerte kampen greit, men sjansene uteble.

Etter 82 minutter sendte Fabregas en herlig ball i feltet til Batshuayi. Han tok et lurt skudd, men det gikk like over. Utrolig nære at han fikk seiersmålet. 

Et par minutter før slutt fikk Willian ballen utpå kanten. Han løper ned på dødlinjen og sender en herlig ball tilbake i feltet. Batshuayi kommer ikke på den, men Azpilicueta står bak og han header den i nettet. 

De blå nære på ved å avgjøre det minutte etterpå, men Rüdiger får ikke hodet på ballen. 

Like før tillegstiden var over, satt den igjen for Batshuayi. Bakayoko får headet den ned til Batshuayi. Han holder bort en forsvarer og setter en over Gomes i mål. For en kamp etter han kom inn! 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse