Dominerende City slo Chelsea
Skrevet av Simon Hobberstad   
lørdag 30. september 2017 17:20

Manchester City tok en fortjent seier på Stamford Bridge, da Morata måtte av med skade i første omgang. 

Lagnyheter

Chelsea stilte med så og si samme lag som mot Atletico Madrid i uken, men Victor Moses ble erstattet av Antonio Rüdiger og dermed ble Cesar Azpilicueta flyttet ut på vingbacken. Som sist oppgjør dannet N'Golo Kanté og Tiemoue Bakayoko en duo i pivoten, med Cesc Fabrégas som en litt mer offensiv midtbane. Alvaro Morata og Eden Hazard skulle sørge for scoringene. 

 

Første omgang 

Manchester City, i sine rødbrune bortedrakter, sparket i gang oppgjøret.  Chelsea slo høyt mot Morata som skaffet vertene frispark. Det tar de kort og Fabrégas serverer mannen som fikk frisparket, han kommer seg forbi en forsvarerer, men blir omsider stoppet. 

Ikke mange minuttene etterpå var N'Golo Kanté på farten. Han la inn på første mot Morata, som header den like over målet. Fine takter fra Chelsea i starten. 

Tiemoue Bakayoko måtte gi bort et frispark i gunstig posisjon da Sterling satt fart. Kevin De Bruyne sitt forsøk var ikke vanskelig for Courtois å stoppe. 

Sterling viste igjen det enorme tempoet sitt og Chelsea hadde trøbbel med engelskmannen. Igjen ble han felt på samme måte som sist, men denne gang lot Atkinson være å dømme. 

Antonio Rüdiger spilte en pasning bak til Courtois, som tar seg litt for god tid. Gabriel Jesus løper i full fart og blokkerer utsparket til sisteskansen. Ballen går heldigvis for Chelsea over mål. Slapp unna med skrekken der Chelsea, som ga gjestene en unødvendig sjanse. 

City som kjørte det etterhvert på Stamford Bridge. 20 minutter spilt i det Delph fyrte av fra distanse. Rüdiger med på notene og blokkerer ut til corner. 

Cesar Azpilicueta med skudd fra utkanten av boksen etter krangel om ballen i feltet. Ederson redder og gir corner. En farlighet for Chelsea. 

City kontret på påfølgende corner. Sterling får ballen og stormer nedover siden. Farlig innlegg foran mål, men ingen kommer på den. 

Alvaro Morata igjen meget frisk. Utrolig fine taktiske kvaliteter hos spanjolen som skapte en del trøbbel for bortelaget sitt forsvar. 

Leroy Sané serverte Silva inne i boksen. Han sender avgårde et skudd som Courtois har grei kontroll på, men farlig igjen fra Guardiolas menn. 

Plutselig signaliserer Alvaro Morata at han må ut på grunn av en kjenning i venstre hamstring. Conte sender Willian utpå banen. 

Willian gjorde veldig mye feil etter han ble introdusert. Utrolig svak fra han kom inn til pause. 

Fernandinho med en kanonheading på corner. Thibaut Courtois reagerer raskt og slår ballen ut til siden. Lite positivt fra de blå etter Morata gikk ut. 

Andre omgang 

Manchester City med et massivt press på Chelsea fra starten av andre omgang. Chelsea la seg bakpå. Klart bedre, laget fra Manchester. 

Conte hadde sendt ut Pedro, Victor Moses og Michy Batshuayi på oppvarming. Var nok ikke helt fornøyd med tingenes tilstand. 

Sterling står helt alene i returrommet etter en corner. Han smeller til, men ballen forsvinner langt over målet. 

Så kom scoringen alle ventet på. Kevin de Bruyne fyrer av fra distanse og ballen henger i nettmaskene. Bra skudd av belgieren og fortjent ledelse for City. 

Conte tok av Eden Hazard og Bakayoko. Batshuayi og Pedro erstattet dem. 

Ikke det samme City-presset som tidligere etter scoringen til Kevin de Bruyne, men hadde fortsatt en viss kontroll. Noen små farligheter fra Chelsea. 

City klarte styre det ut og seieren var et faktum. 

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse