Dramatisk slutt da Chelsea kapret alt i Madrid
Skrevet av Fredrik Ibsen Brynildsrud   
onsdag 27. september 2017 21:23

Chelsea lå ufortjent under til pause, men snudde det på Atlético Madrids nye hjemmebane etter scoring helt på tampen av kampen.

foto: chelseafc.comfoto: chelseafc.com

Lagnyheter

Antonio Conte valgte å gjøre en del endringer fra laget som knuste Stoke 4-0 forrige helg. Andreas Christensen og Antonio Rüdiger måtte vike til fordel for David Luiz og Gary Cahill i forsvaret.

Eden Hazard startet sin første kamp for Chelsea denne sesongen, mens Pedro og Willian begge startet på benken.

Første omgang

I løpet av de første ti minuttene var Chelsea best, og skapte flere sjanser ved Hazard og Alvaro Morata, men det ble ingen uttelling. Hazard var nærmest etter litt under kvarteret da han druste ballen via Saul og i krysstolpen, men det ville seg ikke for Chelsea.

Halvveis ut i omgangen slo David Luiz inn mot Morata, som headet fra kloss hold, men Jan Oblak reddet headingen ut til corner.

Halvtimen spilt, og nok en Chelsea-mulighet da N'golo Kanté la igjen ballen til Hazard, men skuddforsøket gikk rett på Oblak.

Fem minutter før pause var det derimot Atlético Madrid som skulle ta ledelsen. David Luiz lagde straffe, som Antoine Griezmann satte i mål.

Veldig ufortjent, men 1-0 til Atlético Madrid like før hvilen, og det kunne fort blitt 2-0 på overtid. Kokes skudd måtte Thibaut Courtois gi retur på, men heldigvis for Chelsea skjøt Saul utenfor på returen.

Andre omgang

Andre omgang startet med at Chelsea hadde mye ball og Atlético forsvarte seg dypt, og Chelsea slet med å skape stort det første kvarteret, men så smalt det.

Hazard mottok en crosser på venstrekant av David Luiz, tok imot ballen mesterlig, og la inn mot Morata som stusset ballen i lengste hjørne til 1-1, til stor jubel fra Chelsea-spillerne og Conte.

Like etterpå burde det stått 2-1 til Chelsea, men Cesc Fàbregas klarte ikke å stokke beina og etter en genial pasning fra Hazard, bommet spanjolen nesten på blank goal.

Kvarteret etterpå var Chelsea og Morata nære 2-1 igjen, men skuddet alene med Oblak gikk utenfor mål.

Fem minutter senere var det Atlético som fort kunne gått opp til 2-1, men Griezmanns forsøk gikk utenfor.

Tre minutter ble lagt til, og det så ut til å ende uavgjort. På overtid av overtiden dukket derimot innbytter Mitchy Batshuayi opp og sendte Chelsea til himmels. Marcos Alonso prikket inn ballen mot Batshuayi som enkelt satte ballen i mål fra fem meter, og Chelsea kunne juble for en råsterk seier i Madrid.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse