Warning: getimagesize(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:1407742E:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:tlsv1 alert protocol version in /var/www/chelsea.no.1.5/plugins/content/smartresizer.php on line 468 Warning: getimagesize(): Failed to enable crypto in /var/www/chelsea.no.1.5/plugins/content/smartresizer.php on line 468 Warning: getimagesize(http://www.chelseafc.com/content/cfc/en/homepage/news/boilerplate-config/latest-news/2017/07/pre-season-report0.img.png): failed to open stream: operation failed in /var/www/chelsea.no.1.5/plugins/content/smartresizer.php on line 468
Chelsea med nok et tap i pre-season
Skrevet av Christian Andresen   
lørdag 29. juli 2017 12:47

Chelsea maktet ikke å slå Inter.

Foto: chelseafc.com

Første omgang

Etter en rolig start på kampen, kom Chelsea mere og mere inn i matchen.

En fin kombiansjon mellom Fabregas, Morata og Batshuayi ender nesten med scoring, men avlsutningen gikk dessverre over målet.

Azpilicueta med ett innlegg inn mot Morata, men Inter keeper Padelli, avverget for Inter.

Kampens første store sjanse kom med David Luiz på et frispark, skuddet fra brasilianeren traff en annen brasilianer, men Willian fikk ikke styrt ballen på mål.

Inter med en stor sjanse, men Courtois reddet skuddet fra Jovetic, senere viste det seg at det var offiside på Jovetic.

Alt så ut til å ende med 0-0 etter 45. minutter, før Azpilicueta dytter ned en Inter angriper i feltet på overtid. Det betydde straffe til Inter, som ble reddet av Courtois, men Jovetic satt inn returen og Inter gikk i garderoben med ledelsen.

Andre omgang

I starten av andre omgang fikk en ny Chelsea-spiller muligheten i den blå drakten, denne gangen var det Rudiger som gjorde sin debut for de blå.

Og ut av ingenting så står det brått 0-2 for Inter. Perisic med en utrolig smart avslutning som snek seg forbi Corutois. Dermed var de blå under med 2 mål eller 53. minutter spilt.

Conte gjorde endringer etter 0-2 scoringen, og la om til tre bak med Rudiger, Luiz og Cahill.

Utover i andre omgang, ble det bare mere og mere Inter. De blå kom ikke til de store mulighetene mot Inter forsvarerene.

Når man ikke klarer å score selv, velger Inter å score tidenes selvmål. Et tilbake spill ender med en kjempe scoring i feil nett for Kondogbia. Dermed var Chelsea tilbake i kampen igjen.

Men dessverre for de blå, ble det ikke flere scoringer i denne kampen. Chelsea maktet aldri å komme tilbake og dermed vant Inter 2-1.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 23 sep. kl. 14.30
West Ham United (b) (PL)


ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse