Svak Chelsea-prestasjon på Old Trafford
Skrevet av Fredrik Ibsen Brynildsrud   
søndag 16. april 2017 17:50

Et svakt Chelsea-lag måtte gi tapt mot et intensivt Manchester United på Old Trafford da dommeren kom i fokus.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

Chelsea tapte 2-0 på Old Trafford etter scoringer fra Marcus Rashford og Ander Herrera. Dommer Bobby Madley må riktignok ta på seg ansvaret for dagens første scoring, som aldri skulle vært gitt.

Lagnyheter

Thibaut Courtois pådro seg en ankelskade før kampen, og måtte stå over. Asmir Begovic tok belgierens plass i Chelsea-buret. Marcos Alonso kunne helle ikke starte etter å ha skadet seg i oppvarmingen, og Antonio Conte ble derfor tvunget til å omrokkere.

Dermed ble Cesar Azpilicueta skjøvet over til venstrebacken med Kurt Zouma inn på høyre midtstopper plass med David Luiz og Gary Cahill som stoppermakkere. På høyrebacken startet Victor Moses.

Midtbaneduoen bestod av N'golo Kanté og Nemanja Matic, med Eden Hazard, Pedro og Diego Costa foran.

Første omgang

Chelsea lot Manchester United trille mye ball i innledningen, noe som skulle vise seg å bli mye av kampbildet denne kvelden.

Etter kun syv minutter holdte David de Gea på å gi laget trøbbel med et dårlig utspill, men det skulle vise seg å bli helt anderledes. Nemanja Matic plukket opp ballen og prøvde å sende en pasning videre.

Der stod Ander Herrera med sin utstrakte arm og handset ballen. Spanjolen spilte dermed rett igjennom til Marcus Rashford som satte inn åpningsmålet. Dommer Bobby Madley med en stor brøler i åpningen av denne kampen, da det målet aldri skulle vært godkjent.

Det fortsatte mye i samme fasong. Chelsea slet med å etablere et fotfeste i kampen, og Manchester United fikk det mye som de ville.

Chelseas eneste ordentlige skudd kom etter 45 minutter da Diego Costa fyrte løs fra 30 meter på direkten. Skuddet gikk flere meter utenfor.

Andre omgang

Starten på andre omgang skulle ikke bli noe bedre sett med Chelsea-øyne. Litt klabb og babb nede ved dødlinja endte opp med at Ashley Young plutselig kom seg forbi N'golo Kanté og Kurt Zouma. Young ble dermed taklet, og ballen gikk bakover til Ander Herrera som fyrte til på direkten.

Ballen gikk via minst én Chelsea-spiller før den gikk i mål bak en kavende Begovic på streken. Dermed var det 2-0 til rødtrøyene og Chelsea så nokså fortapte ut.

Et aggressivt Manchester United hindret Chelsea i å få til noe som helst pasningsspill, og dårlig presisjon, samt for lite bevegelse gjorde at Chelsea slet med å skape noe som helst.

Conte flyttet etter hvert laget høyere, men det var hjemmelaget som holdt på å dra nytte av det. Marcus Rashford var nære ved å score et flott solomål og legge på til 3-0, men Begovic reddet skuddet.

Med drøyt ti minutter igjen på klokka la Manchester United seg veldig dypt, og det nærmeste Chelsea kom var en avslutning fra skrått hold fra Pedro som gikk over mål.

Det endte dermed 2-0 til Manchester United, og Chelsea ligger nå kun fire poeng foran tittelrival Tottenham på andreplassen.

 

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

Sesongen 15/16 er over

Siste Resultat

lø. 19 mai kl. 18.15
Manchester United (h) 1-0

Videonyheter

Premier League

Pos      Spilt  Poeng  
1.  Manchester City  38  100  
2.  Manchester United  38  81  
3.  Tottenham Hotspur  38  77  
4.  Liverpool  38  75  
5.  CHELSEA  38  70  
6.  Arsenal  38  63  
7.  Burnley  38  54  
8.  Everton  38  49  
9.  Leicester City  38  47  
10.  Newcastle United  38  44  
11.  Crystal Palace  38  44  
12.  Bournemouth  38  44  
13.  West Ham United  38  42  
14.  Watford  38  41  
15.  Brighton and Hove Albion  38  40  
16.  Huddersfield Town  38  37  
17.  Southampton  38  36  
18.  Swansea City  38  33  
19.  Stoke City  38  33  
20.  West Bromwich Albion  38  31  

Facebook

Annonse