Tilbake på vinnersporet
Skrevet av Christian Andresen   
onsdag 05. april 2017 19:51

Chelsea med viktig seier etter tapet mot Crystal Palace.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

Lagnyheter

Det var et par endringer siden forrige Premier League kamp mot Crystal Palace. Azpilicueta startet som en av vingbackene, mens Zouma gikk inn som midtstopper sammen med Chaill og David Luiz. På midtbanen startet Fabregas og Kante.

Første omgang

En intensiv start på kampen, med mange balltap av begge lag. Smått nervøst av de to lagene i dette toppoppgjøret. 

Det var ikke spesielt god stemning på Stamford Bridge, i det Agüero var på ballen. Supporterene husket godt det som skjedde på Etihad mellom David Luiz og førstnevnte, samt den horrible taklingen sist kamp. 

Hazard sendte ballen ut til Pedro på kanten, som fant Azpilicueta. Spanjolen trillet ballen videre til mannen som startet angrepet. Hazard var iskald foran målet å satt inn 1-0 for hjemmelaget.En pangstart på oppgjøret for vertene.

Fernandinho prøvde seg fra distanse på den andre siden av banen, men Courtois hadde full kontroll.

Agüero, som var god, dro seg fri fra Chelsea-forsvaret, argentineren prøvde å plassere skuddet ned i hjørnet, men Courtois var der igjen.

Chelsea rullet fint opp og spilte bra. Hazard fant en helt umarkert Fabregas i feltet, men avslutningen gikk i tverliggeren og over. Etter en frisk åpning på kampen, la Chelsea seg litt bakpå i vente på overgangsmuligheter. 

En grusom tabbe av Courtois gjorde at City utlignet. Et forferdelig utspark gikk rett til Silva, skuddet ble reddet, men på returen satte Agüero inn utligningen. 

Igjen var City farlig frampå. Sane ble spilt igjennom alene med Courtois, men der var belgieren på vakt, og fikk avverget til hjørnespark.

Fabregas med en silkepasning til Pedro like før pause, som prøvde å vende om, men han ble felt av Fernandinho og dommer Mike Dean pekte på krittmerket. Straffen tok Hazard, Caballero reddet, men på returen var belgieren der. 

Andre omgang

Hjemmelaget gjorde et bytte i pausen. Ut med Kurt Zouma og inn med Nemanja Matic.

City gikk ut i hundre og fikk en god mulgihet i starten av andre omgang. Et frispark ble slått inn på bakereste hvor Kompany prøvde å legge den i en bue over keeper, men Courtois fikk avverget.

Kampbilde ble igjen slik det var etter 1-0 målet i første omgang. City presset på for utligning, mens Chelsea forsvaret seg og gikk for kontringer. 

Silva ble felt på ca. 20 meter av Matic, en bra mulighet for City til å utligne på. En innøvd variant endte til slutt med hjørnespark til bortelaget. Manchester City slet med å skape de store sjansene mot det organiserte Chelsea-laget.

På ett hjørnespark fikk Stones så nesten umarkert, men headingen gikk rett på Courtois.

Pedro kom med en frekk avslutning fra utenfor boksen, han klarte nesten å lure den forbi Caballero, men argentineren fikk kontroll på den. 

Kompany felte Diego Costa i en meget gunstig posisjon. David Luiz stilte seg opp, men frisparket til brasilianeren gikk rett i muren-

Ett fullsatt Stamford Bridge fikk se de blå revansjere seg etter tapet mot Crystal Palace.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 22 april kl. 16.00
Southampton (h) (FAC)
Viasat 4


lø. 28 april kl. 18.30
Swansea City (b) (PL)
TV 2 Sport Premium


Siste Resultat

lø. 14 april kl. 13.30
Southampton (b) 2-3

Videonyheter

Premier League

Pos      Spilt  Poeng  
1.  Manchester City  33  87  
2.  Manchester United  34  74  
3.  Liverpool  34  70  
4.  Tottenham Hotspur  34  68  
5.  CHELSEA  33  60  
6.  Arsenal  33  54  
7.  Burnley  33  52  
8.  Leicester City  33  43  
9.  Everton  34  42  
10.  Newcastle United  33  41  
11.  Bournemouth  35  38  
12.  Watford  34  37  
13.  Brighton and Hove Albion  34  36  
14.  West Ham United  33  35  
15.  Huddersfield Town  34  35  
16.  Crystal Palace  34  34  
17.  Swansea City  33  33  
18.  Southampton  33  28  
19.  Stoke City  34  28  
20.  West Bromwich Albion  34  24  

Facebook

Annonse