Arsenal - Chelsea 1-1 (6-5 str): Hva lærte vi?
Skrevet av Simon Hobberstad   
onsdag 01. august 2018 20:48

Chelsea tapte mot Arsenal på straffesparkkonkurranse i siste treningskamp før helgens Community Shield-finale mot Manchester City. 

Foto: Chelsea FC/TwitterFoto: Chelsea FC/Twitter

Hudson-Odoi fortsetter å imponere 

Callum Hudson Odoi. Det finnes nesten ikke superlativer for den 17 år gamle stjernen til Chelsea lenger. 

Det er veldig forståelig at Chelsea ønsker å få signeringen hans ned på en kontrakt så fort som mulig. I pre-season har han nok lagt på et par nuller på lønningen.

I kveld var han nok en gang i fyr og flamme. Serverte Alvaro Morata uttalige sjanser i første omgang, som spanjolen dessverre ikke klarte utnytte. Han noterte seg også for noen sjanser selv, der skuddene ble reddet av Petr Cech. 

Rüdiger noe for Fantasy-spillerne? 

Har du blitt med i vår Fantasy-liga bør du kanskje vurdere Antonio Rüdiger på laget ditt. Han scoret på et hjørnespark etter bare fem minutter og var veldig nære senere i andre omgang. 

Hvem som blir stopperparet til Maurizio Sarri er ikke helt sikkert ennå. Noen tror David Luiz blir en del av italienerens lag. Andre tror kanskje det er Christensen og Rüdiger som skal danne stopperparet. 

Det er ikke helt 100% at Rüdiger heller er i Sarris startoppstilling, men sannsynlig er det. Svaret får vi nok i Community Shield-kampen mot Manchester City til helgen. 

Morata....tja? 

Alvaro Morata var veldig svak mot Perth Glory i Australia, men klarte seg betydelig bedre sist oppgjør mot Inter. 

Mot Arsenal gikk ikke mye spanjolens vei, dog. Han bommet veldig mange sjanser og hadde et straffespark som var så dårlig at til og med Petr Cech, som før 11. mars i år, ikke hadde reddet en straffe siden 2014, fikk en hånd på ballen og reddet. 

Morata ble byttet ut for Tammy Abraham etter rundt timen spilt. Det blir spennende å se hva Sarri gjør med situasjonen på topp. Olivier Giroud og Michy Batshuayi er ennå ikke tilbake fra ferie. 

Marcin Bulka er verdens beste keeper 

Ok, kanskje ikke - og han spilte bare rundt et kvarter, men redningen hans på skuddet til Alex Iwobi var virkelig imponerende. 

Et skudd ca fem meter fra mål godt til side for 18-åringen, som var ekstremt kjapt nede og slo den til side. Fantastisk redning av 18-åringen, som gjorde en ny klasseredning like før slutt. Reddet ingen straffer, men det bryr vi oss ikke om. 

Vi skrev en lenger sak om den unge og relativt ukjente keeperen til Chelsea. Les den HER.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse