Chelsea jakter to Serie A-stjerner
Skrevet av Simon Hobberstad   
mandag 30. juli 2018 11:09

 

Chelsea jakter to Serie A-spillere og har allerede lagt inn bud på en av dem.

Chelsea har lagt inn et bud på Mattia Caldara. Den 24 år gamle midtstopperen som spiller for Juventus, men var på lån i Atalanta denne sesongen. Det er London Evening Standard som melder dette mandag formiddag.

I følge samme avis skal Chelsea ha mistet tålmodigheten med Juventus over forhandlingen om Daniele Rugani, ettersom Juventus ville ha med Higuain i samme avtale.

Chelseas ledelse er usikker på om de vil gå inn for en spiller som blir 31 allerede i desember og har derfor trukket seg tilbake fra disse forhandlingene og heller gått for Caldara.

Budet klubben har lagt inn skal være på 380 millioner kroner. Juventus sin respons på interessen for Caldara er det fortsatt ikke rapporter noe om.

Chelsea har også vist interesse for Inters Matias Vecino. Nok en defensiv anlagt spiller som vil styrke midtbanen til Maurizio Sarri, som allerede har N'Golo Kanté og Jorginho.

Vecino spilte under Sarri i Empoli og er på ønskelisten til italineren. Chelsea skal ha utnyttet treningskampen mot Inter til å ha forhørt seg om tilgjengeligheten til 26-årignen. Han er verdsatt til 332 millioner kroner.

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse