LIVE: Conte er i gang med dagens trening
Skrevet av Simon Hobberstad   
mandag 09. juli 2018 12:30

London Evening Standards Simon Johnson melder at Antonio Conte leder dagens trening der alle spillerne som ikke har deltatt i VM er på plass.

Chelseas første trening i pre-season er i dag og i Simon Johnson av London Evening Standard melder at han har blitt fortalt at det er Antonio Conte som skal lede den.

I følge de fleste medier har Chelsea fortsatt ikke gitt seg med å jobbe for en avtale med Maurizio Sarri, dog. Derfor er det på ingen måte sikkert at dette betyr Conte blir manager for neste sesong.

I går skrev Simon Johnson at en kilde beskriver situasjonen i Chelsea som et "politisk rot."

Vi følger dagen LIVE her!

Mandag 17:15 - God stemning mellom Conte og spillergruppen

Simon Johnson som følger denne saken vedlig tett sier han har blitt fortalt at det var, tross usikkerheten rundt fremtiden til Antonio Conte, mange spillere som var borte og tok han i handen før treningen startet.

Mandag 15:30 - Treningen er i gang

Antonio Conte er i gang med dagens treningsøkt på Cobham. Det har blitt vist noen bilder av italieneren i aksjon på Chelsea TV.

Foto: Chelsea TV (Skjermdump) Foto: Chelsea TV (Skjermdump)

Mandag 15:00 - Dobbel treningsøkt

Nå melder også Liam Twomey (ESPN) at det er Conte som leder treningen i dag. Han rapporterer at det er en dobbeløkt.

Mandag 13:00 - Conte skal lede dagens trening

I følge Simon Johnson skal Antonio Conte lede dagens trening. Ingen har noe nytt info om Sarri, så det jobbes angivelig fortsatt med ansettelsen av Napoli-treneren, som fortsatt offisielt er manager for Napoli, tross at Carlo Ancelotti har signert en avtale med klubben.

Søndag 10:00 - Antonio Contes bror med kryptisk hint på Instagram.

Antonio Contes bror har publisert et bilde av Antonio Conte og resten av trenerteamet på Cobham med teksten "Come on Chelsea Come on Team Conte Chelsea 2018/19"

Lørdag 12:00 - Antonio Conte holdt møter på Cobham

Antonio Conte var på Cobham i møter, men var ikke involvert i treningen. Treningen skal bare ha vært fysiske tester med forskjellige fysioer og sportsforskere.

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse