Syv Chelsea-spillere til VM-semifinale
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
søndag 08. juli 2018 13:09

Sannsynligheten for at en Chelsea-spiller vinner VM er meget stor etter at semifinalistene ble klar igår.

VM-debutant: Ruben Loftus-Cheek kan ende opp med medalje for England i sitt første mesterskap. FOTO: Sky SportsVM-debutant: Ruben Loftus-Cheek kan ende opp med medalje for England i sitt første mesterskap. FOTO: Sky Sports

VM i Russland går mot slutten, og det gjenstår bare fire kamper av mesterskapet. Flere Chelsea-spillere er fortsatt med og kjemper om medalje.

I den første semifinalen møtes Frankrike og Belgia. Der kan hele fem Chelsea-spillere være på banen samtidig. N'golo Kanté og Olivier Giroud har vært viktige bidragsytere, og vil starte kampen mot Belgia. Sistnevnte har blitt kritisert for å ikke score mål for Frankrike, men trener Didier Dechamps har uttalt at Giroud er meget viktig for det franske laget.

På den andre siden er altså Belgia. Thibaut Courtois og Eden Hazard er fortsatt Chelsea-spillere og har virkelig prikket inn storformen mot sommerens mesterskap. Begge har blitt hyllet for sine prestasjoner i VM, spesielt etter forrige kamp mot Brasil. Michy Batshuayi har også bidratt for det belgiske landslaget.

I den andre semifinalen møtes Kroatia og England. Ingen Chelsea-spillere har tatt fast plass i noen av lagenes førsteellever, og Gary Cahill har så langt ikke vært på banen i mesterskapet. Ruben Loftus-Cheek har vært involvert for det engelske landslaget og høstet skryt fra trener og lagkamerater på det engelske landslaget.

Med syv spillere igjen i VM, er det stor sannsynlighet for at flere Chelsea-spillere ender opp med et VM-gull.

 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse