Hazard krever at Chelsea signerer forsterkninger
Skrevet av Simon Hobberstad   
mandag 18. juni 2018 12:52

Eden Hazard kan forlate Chelsea om det ikke skjer betydelige endringer i troppen til neste sesong.

VIL HA FORSTERKNINGER: Eden Hazard vil ha nye spillere inn. Foto: John Thys/AFP/Getty ImagesVIL HA FORSTERKNINGER: Eden Hazard vil ha nye spillere inn. Foto: John Thys/AFP/Getty Images

Eden Hazard har tidligere denne sommeren uttalt at han ønsker klarhet om hvilke endringer som kommer til å skje i Chelsea denne sesongen.

Nå har belgieren igjen svart på spørsmål fra pressen om fremtiden i Chelsea, der han egentlig gjentar det samme, med litt mer detaljer.

- Jeg vil ikke snakke om overganger nå. Jeg har blitt spurt så mange ganger om det. Jeg fokuserer på VM.

- Men som jeg allerede har sagt. Jeg har vunnet alt i London, utenom Champions League. At jeg er her i karrieren min, er takket være Chelsea. Det hadde vært for lett å sagt at jeg vil forlate klubben fordi jeg allerede har vunnet alt her. Det er derfor jeg før noe som helst vil vite hva som skjer i klubben før neste år. Jeg vil vite hva som skjer med treneren. Hvis jeg blir er det fordi laget vil være bedre enn sesongen vi nettopp har hatt.

- Jeg vil ikke bli hvis vi blir svakere. Real Madrid kan interessere meg. Alle vet det. Men hvis klubben ikke vil ha meg i morgen, vil vi ikke snakke om det mer. Hvis de vil kjøpe meg vet de hva de må gjøre, sa Hazard.

Med andre ord: Chelsea må signere spillere (og kanskje sparke Conte?) hvis ikke forlater Eden Hazard sannsynligvis klubben.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse