Disse Chelsea-spillerne får du se i VM
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
torsdag 07. juni 2018 16:46

Fotball-VM nærmer seg med stormskritt, og det er bare en uke igjen til mesterskapet. Se hvilke Chelsea-spillere som er tatt ut.

FOTO: Sky SportsFOTO: Sky Sports

Alvaro Morata og Tiemoue Bakayoko ble kjøpt for store summer forrige sommer. Begge hadde håpet å få være med sine nasjoner til årets Fotball-VM i Russland. Slik gikk det derimot ikke.

Bare en av Chelseas spanjoler kom med den spanske troppen, og det overrasker ingen at det er Cesar Azpilicueta. Spania er i gruppe A og skal spille mot Portugal, Iran og Marokko.

I gruppe C finner vi hele tre Chelsea-spillere. Det danske stjerneskuddet Andreas Christensen skal representere Danmark. I Frankrikes tropp finner vi både Olivier Giroud og N'Golo Kanté. De andre lagene i gruppen er Peru og Australia.

Argentina, Island, Kroatia og Nigeria er å finne i gruppe D. Både Kenneth Omeruo og Victor Moses er å finne i Nigerias landslagstropp. Willy Caballero blir mest sannsynlig første keeper på årets Argentina-lag.

Chelsea har bare Willian på det brasilianske landslaget dette mesterskapet. Brasil skal spille mot Costa Rica, Serbia og Sveits dette mesterskapet. Det betyr at David Luiz har antakeligvis spilt sitt siste VM.

Regjerende mester Tyksland har tatt ut Antonio Rudiger i troppen. Tyskland skal spille mot Mexico, Sør-Korea og Sverige i gruppe F.

I gruppe G møtes England, Panama, Tunisia og Belgia. Ruben Loftus-Cheek og Gary Cahill skal spille årets mesterskap for England. På Belgia er både Eden Hazard og Thibaut Courtois.
 

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse