Sarri til Chelsea er nå usannsynlig
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
lørdag 02. juni 2018 11:39

Maurizio Sarri skal nå være uaktuell for Chelsea. Chelsea er skeptiske på grunn av en rekke tidligere forseelser.

FOTO: Sky SportsFOTO: Sky Sports

Det er aldri en kjedelig sommer for dem som følger med på Chelsea. Med svært få uttalelser fra klubbens side, fortsetter ryktene å svirre rundt Antonios Contes fremtid.

Maurizio Sarri har lenge vært ryktet til å overta etter sin landsmann på Stamford Bridge. Nå har situasjonen blitt snudd på grunn av Sarris forseelser i fortiden. Dette har gjort Chelsea skeptisk til den 59 år gamle italieneren.

Den tidligere Napoli-treneren skal ha kommet med uanstendige bemerkninger mot Juventus-fans og sexistiske kommentarer til en kvinnelig reporter. I tillegg skal Sarri ha kommet med homofobiske og fornærmende kommentar til en motstanders trener.

Sky Sports skriver derfor at det virker usannsynlig at Sarri blir Chelseas neste manager på grunn av dette. Agenten til Sarri skal også ha latterliggjort Chelsea i et intervju med Sportitalia. På spørsmål om situasjonen skal agenten ha svart: Jeg vet ikke hvem Chelsea er? Er de en fotballklubb?

Dermed skal Chelsea ha vendt blikket mot andre trenere, og Laurent Blanc er et av navnene som blir nevnt. I kulissene lurer også tidligere Chelsea-manager Avram Grant.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse