Cahill og Loftus-Cheek til VM

Gary Cahill og Ruben Loftus-Cheek er tatt ut i Englands VM-tropp.

Det ble klart da troppen på 23 spillere ble offentliggjort onsdag ettermiddag.

Cahill er med sine 58 landslagskamper den mest rutinerte spilleren i troppen. På forhånd var det knyttet spenning til om 32-åringen ville være blant England-manager Gareth Southgates utvalgte, da det tirsdag gikk rykter om at han kom til å lide samme skjebne som Joe Hart og Jack Wilshere, to rutinerte herrer som ikke er å finne i troppen som skal til Russland.

Chelseas klubbkaptein har ikke hatt noen enkel sesong på Stamford Bridge, og har måttet se at Antonio Contes foretrukne midtstoppertrio har bestått av Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og César Azpilicueta. Kanskje er det Cahills erfaring - mesterskapet blir hans tredje etter VM i Brasil i 2014 og EM i Frankrike i 2016 - som har sikret ham en plass i troppen.

Har imponert for Crystal Palace

Loftus-Cheek har denne sesongen vært på utlån til Crystal Palace, hvor han har spilt 1 875 minutter i Premier Leauge - fordelt på 24 kamper. På de 24 kampene har 22-åringen scoret to mål og notert seg for fire målgivende pasninger. Midtbanespilleren er fortsatt fersk i England-sammenheng, og fikk sin debut så sent som mot Tyskland i november 2017.

Han har derimot spilt en lang rekke kamper for Englands aldersbestemte landslag, og spilte en sentral rolle da Englands U21-landslag vant Toulon-turneringen i 2016, da han ble matchvinner i finalen mot Frankrike, som England vant 2-1. Loftus-Cheek ble også kåret til turneringens beste spiller.

England er for øvrig i gruppe med Tunisia, Panama og Belgia i VM.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.