Disse vant på årets prisutdeling

Chelsea har pisutdeling i kveld der årets spiller, unge spiller, akademispiller og mer blir kåret.

Chelsea avholder den årlige prisutdelingen der årets spiller, spilerenes spiller, unge spiller, akademispiller og damespiller blir kåret. Det blir også delt ut en pris for årets mål.

Årets mål

Årets mål ble scoret av Willian mot Brighton i 4-0-seieren på Falmer Stadium i januar.

Willian spilte en stor rolle i et herlig lagmål som spilte ut Brighton-forsvaret helt. Michy Batshuayi og Eden Hazard var også involvert.

- Det er enkelt når du har spillere som vi har og score et slikt mål, sa Willian, som fikk prisen utdelt av Tore Andre Flo.

Årets spiller for Chelsea Ladies

Årets spiller for Chelsea Ladies er Fran Kirby, som også ble kåret til årets spiller i ligaen av PFA. Samtidig ble hun spillerenes spiller blandt damelaget.

Fran Kirby har scoret 24 mål denne sesongen, inkludert en viktig scoring i går som fikk Chelsea opp på toppen av tabellen igjen og viktige scoringer i FA-cupen, som Chelsea vant.

- Jeg kunne ikke drømt om at det skulle gå bedre, men det viktigste er lagets suksess, sa Kirby.

Årets akademispiller

Årets akademispiller ble Reece James. Forsvarsspilleren hadde kapteinsbindet rundt armen og ledet Chelsea U18 til sin femte FA Youth Cup-triumf på rad.

Han har 42 kamper for U18-laget og er med det den som har spilt nest mest kamper i den unge spillergruppen.

- Det har vært en fantastisk sesong og vi har vært veldig sterke defensivt. Det er en fin følelse og ha kapteinsbindet på og jeg er glad vi vant, sa James.

Årets spiller

Årets spiller er N'Golo Kante. Les mer om det HER.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.