Oppdrag "close the gap"

Antonio Conte ønsker å fortsette den gode rekken i kampen om topp fire-plassering.

FOTO: Chelsea FC

Chelsea har fortsatt håp om den viktige 4. plassen foran kveldens kamp mot Huddersfield. På tirsdagens pressekonferanse sier Chelsea-manager Antonio Conte at han håper på å legge press på rivalene helt til siste minutt.

- Vi vet at det ikke er i våre hender, den eneste måten å legge press på Liverpool og Tottenham er tre poeng i de gjenstående kampene, forteller den italienske manageren, og legger til:

- Huddsersfield kjemper om nedrykk og vi forventer en tøff kamp. De er en farlig motstander samtidig så er det ikke lenge siden vi spilte en fysisk og mental krevende kamp mot Liverpool.

Chelsea-manageren ga også skryt til januar-signeringen Olivier Giroud. - Vi er veldig fornøyd med Olivier Giroud som har spilt godt og har massevis av erfaring.

Tiemoue Bakayoko var også en av spillerne som høstet skryt av sin manager. - Det er ikke lett å tilpasse seg fort i Premier League, men han har den rette karakter til å spille for Chelsea. Jeg stoler på han, og Bakayoko spilte godt mot Liverpool.

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.