Palace vil beholde Loftus-Cheek
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
tirsdag 08. mai 2018 11:48

Crystal Palace-manager Roy Hodgson ønsker å beholde Ruben Loftus-Cheek og signerer han gjerne dersom Chelsea lar han gå.

FOTO: Sky SportsFOTO: Sky Sports

Premier League-sesongen er i ferd med og avsluttes, men Ruben Loftus-Cheek har virkelig funnet formen før et eventuelt VM-sluttspill i Russland.

Loftus-Cheek kom til Chelsea som 8-åring, og har vært et av klubbens største talenter siden. Denne sesongen har midtbanespilleren vært på utlån i Crystal Palace, og har spilt 23 Premier League-kamper denne sesongen.

Ruben Loftus-Cheek vil returnere til Stamford Bridge etter endt sesong, men hans framtid i klubben er usikker. Roy Hogdson håper å beholde spilleren hos Chelseas naboer i London.

- Han er en fantastisk spiller og selvfølgelig vil vi beholde ham, sier Hodgson til Sky Sports. - Saken er likevel den at vi har kun avtale om å låne han denne sesongen, så vi vil vente på hva Chelsea bestemmer seg for.

Palace-manageren vil uansett stå klar dersom Chelsea vil gi slipp på 22-åringen. - Dersom Chelsea lar Loftus-Cheek gå, vil vi være der å prøve og stå først i køen.

Ruben Loftus-Cheek har vært ute med lengre skadeavbrekk denne sesongen. Likevel har han prestert så bra at han kan bli kalt inn til England-troppen som skal til VM.

Loftus-Cheek kom til Chelsea som 8-åring, og vært et av klubbens største talenter siden.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

lø. 20 okt. kl. 13.30
Manchester United (h) (PL)


to. 25 okt. kl. 21.00
FC BATE Borisov (h) (EL)


Siste Resultat

lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) -

Videonyheter

Facebook

Annonse