Palace vil beholde Loftus-Cheek
Skrevet av Kristian Siljuholtet   
tirsdag 08. mai 2018 11:48

Crystal Palace-manager Roy Hodgson ønsker å beholde Ruben Loftus-Cheek og signerer han gjerne dersom Chelsea lar han gå.

FOTO: Sky SportsFOTO: Sky Sports

Premier League-sesongen er i ferd med og avsluttes, men Ruben Loftus-Cheek har virkelig funnet formen før et eventuelt VM-sluttspill i Russland.

Loftus-Cheek kom til Chelsea som 8-åring, og har vært et av klubbens største talenter siden. Denne sesongen har midtbanespilleren vært på utlån i Crystal Palace, og har spilt 23 Premier League-kamper denne sesongen.

Ruben Loftus-Cheek vil returnere til Stamford Bridge etter endt sesong, men hans framtid i klubben er usikker. Roy Hogdson håper å beholde spilleren hos Chelseas naboer i London.

- Han er en fantastisk spiller og selvfølgelig vil vi beholde ham, sier Hodgson til Sky Sports. - Saken er likevel den at vi har kun avtale om å låne han denne sesongen, så vi vil vente på hva Chelsea bestemmer seg for.

Palace-manageren vil uansett stå klar dersom Chelsea vil gi slipp på 22-åringen. - Dersom Chelsea lar Loftus-Cheek gå, vil vi være der å prøve og stå først i køen.

Ruben Loftus-Cheek har vært ute med lengre skadeavbrekk denne sesongen. Likevel har han prestert så bra at han kan bli kalt inn til England-troppen som skal til VM.

Loftus-Cheek kom til Chelsea som 8-åring, og vært et av klubbens største talenter siden.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

sø. 26 aug. kl. 17.00
Newcastle United (b) (PL)
TV 2 Sport Premium


lø. 01 sep. kl. 16.00
Bournemouth (h) (PL)
Vises i opptak senere


Siste Resultat

lø. 18 aug. kl. 18.30
Arsenal (h) 3-2

Videonyheter

Facebook

Annonse