Palace vil beholde Loftus-Cheek

Crystal Palace-manager Roy Hodgson ønsker å beholde Ruben Loftus-Cheek og signerer han gjerne dersom Chelsea lar han gå.

FOTO: Sky Sports

Premier League-sesongen er i ferd med og avsluttes, men Ruben Loftus-Cheek har virkelig funnet formen før et eventuelt VM-sluttspill i Russland.

Loftus-Cheek kom til Chelsea som 8-åring, og har vært et av klubbens største talenter siden. Denne sesongen har midtbanespilleren vært på utlån i Crystal Palace, og har spilt 23 Premier League-kamper denne sesongen.

Ruben Loftus-Cheek vil returnere til Stamford Bridge etter endt sesong, men hans framtid i klubben er usikker. Roy Hogdson håper å beholde spilleren hos Chelseas naboer i London.

- Han er en fantastisk spiller og selvfølgelig vil vi beholde ham, sier Hodgson til Sky Sports. - Saken er likevel den at vi har kun avtale om å låne han denne sesongen, så vi vil vente på hva Chelsea bestemmer seg for.

Palace-manageren vil uansett stå klar dersom Chelsea vil gi slipp på 22-åringen. - Dersom Chelsea lar Loftus-Cheek gå, vil vi være der å prøve og stå først i køen.

Ruben Loftus-Cheek har vært ute med lengre skadeavbrekk denne sesongen. Likevel har han prestert så bra at han kan bli kalt inn til England-troppen som skal til VM.

Loftus-Cheek kom til Chelsea som 8-åring, og vært et av klubbens største talenter siden.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.