Conte: - Jeg gir alt for denne klubben

Antonio Conte sier han gjør alt han kan, hver dag, for å endre situasjonen Chelsea er i. 


Antonio Conte har snakket om innsatsen alle må legge ned for å snu situasjonen Chelsea er i etter fire tap på de seks siste kampene. 

- De (spillerne red.anm) må jobbe hardt og prøve å gi alt de har for å endre situasjonen, sa Conte. 

- Det er spillerne som spiller kampen, ikke treneren. Treneren kan forberede, men så må spillerne gå på banen og kjempe med riktig lyst og stolthet for å vinne kampen. 

- Vi er Chelsea og når du spiller for denne klubben eller er trener for denne type klubben må du vise stolthet til slutten og ikke gi opp. Ikke gi opp. Det er min filosofi. Jeg vil ikke se en enste person gi opp, stadfestet italieneren. 

Conte snakket også om sine egne følelser om det som har skjedd de siste ukene og innrømmet at han naturligvis ikke er fornøyd. 

- Folk som kjenner meg vet at jeg for øyeblikket er veldig sint og trist på grunn av denne situasjonen. Folk som kjenner meg vet at jeg gir alt jeg har for å endre situasjonen. 

- Jeg kjenner et stort ansvar for jobben min, for familien min, for alt. Når jeg kommer hjem vet jeg at jeg ga alt jeg hadde og at jeg gir alt for denne klubben, hver dag. Det er veldig vanskelig å sove med disse problemene. 

- Du må gi 100%. Jeg prøver å gi 120% hver eneste dag for å avslutte sesongen på best mulig måte. 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.