- Vi må jobbe som en enhet

Antonio Conte sier at Chelsea må samle seg og jobbe sammen som en enhet om vi skal ha noen som helst sjanse til å ta oss videre mot Barcelona på onsdag.

Foto: chelseafc.com

På onsdag drar Chelsea til Barcelona og Camp Nou til returoppgjøret i åttenedelsfinalen av Champions League. Det første oppgjøret endte 1-1, noe de fleste Chelsea-supportere var skuffet over i ettertid, i den grad Chelsea fort kunne vunnet med både ett og to mål.

Det er dermed duket for en kjempetøff utfordring i Spania, men Chelsea har hatt episke kvelder på Camp Nou før. Conte forteller at samtlige i Chelsea må jobbe hardt sammen som en enhet både før og under kampen om det er noe som helst håp om avansement.

- Nå må vi forberede oss skikkelig til kampen, men jeg tror det er viktig å dele ansvaret med de spillerne som skal utpå matten, forteller Conte.

- Det er et massivt oppgjør som venter på oss, og det er spillerne som skal ut og kjempe. For meg er det viktig å involvere dem, og lytte til hva de har å si.

- Vi må spille utrolig bra, men vi må være forberedt på å streve når vi møter kanskje verdens beste lag. Vi slet også i den første kampen til tider, selv om det var en nesten perfekt kamp fra vår side, sier Chelsea-manageren.

Med 1-1 i det første oppgjøret må Chelsea score for å kunne ta seg videre, for med 0-0 er Barcelona videre på bortemål. Men dette Barcelona-mannskapet har kun sluppet inn 6 mål på eget gress denne sesongen i ligaen, så det er ingen enkel oppgave.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.