- Vi må jobbe som en enhet
Skrevet av Fredrik Ibsen Brynildsrud   
mandag 12. mars 2018 20:34

Antonio Conte sier at Chelsea må samle seg og jobbe sammen som en enhet om vi skal ha noen som helst sjanse til å ta oss videre mot Barcelona på onsdag.

Foto: chelseafc.comFoto: chelseafc.com

På onsdag drar Chelsea til Barcelona og Camp Nou til returoppgjøret i åttenedelsfinalen av Champions League. Det første oppgjøret endte 1-1, noe de fleste Chelsea-supportere var skuffet over i ettertid, i den grad Chelsea fort kunne vunnet med både ett og to mål.

Det er dermed duket for en kjempetøff utfordring i Spania, men Chelsea har hatt episke kvelder på Camp Nou før. Conte forteller at samtlige i Chelsea må jobbe hardt sammen som en enhet både før og under kampen om det er noe som helst håp om avansement.

- Nå må vi forberede oss skikkelig til kampen, men jeg tror det er viktig å dele ansvaret med de spillerne som skal utpå matten, forteller Conte.

- Det er et massivt oppgjør som venter på oss, og det er spillerne som skal ut og kjempe. For meg er det viktig å involvere dem, og lytte til hva de har å si.

- Vi må spille utrolig bra, men vi må være forberedt på å streve når vi møter kanskje verdens beste lag. Vi slet også i den første kampen til tider, selv om det var en nesten perfekt kamp fra vår side, sier Chelsea-manageren.

Med 1-1 i det første oppgjøret må Chelsea score for å kunne ta seg videre, for med 0-0 er Barcelona videre på bortemål. Men dette Barcelona-mannskapet har kun sluppet inn 6 mål på eget gress denne sesongen i ligaen, så det er ingen enkel oppgave.

 
Billetter Billetter

Neste kamper

ti. 25 sep. kl. 20.45
Liverpool (b) (LC)


lø. 29 sep. kl. 18.30
Liverpool (h) (PL)


Siste Resultat

lø. 15 sep. kl. 16.00
Cardiff City (h) 4-1

Videonyheter

Facebook

Annonse