Alonso: - Vi må forbedre vår innstilling

Marcos Alonso innrømmer at Chelsea-spillerne hadde en dårlig innstilling i bortetapet for Manchester City.

Foto: chelseafc.com

På søndag viste Chelsea en dårlig side av seg selv da de ikke skapte en eneste målsjanse i oppgjøret mot Manchester City. Til tross for at det bare endte med et 1-0-tap, var ikke særlig mange Chelsea-supportere fornøyde med den defensive tilnærmelsen til Chelsea.

Med null skudd på mål hele kampen gjennom var det flere som var misfornøyde med Contes kampplan.

- Vi har kvaliteten i oss til å gjøre det langt bedre enn vi gjorde på søndag, og vi var virkelig ikke på vårt beste, forteller Alonso.

- Jeg tror det er et problem med innstillingen vår, og vi må jobbe hardt for å forbedre oss nå. Vi har ni kamper igjen av sesongen, og vi ønsker å havne innenfor topp 4. Det kommer til å bli veldig vanskelig, men vi må endre holdningen vår for å klare det, avslutter spanjolen.

Med nå ni kamper igjen å spille ligger Chelsea hele fem poeng bak fjerdeplassen til Tottenham. Neste kamp er mot Crystal Palace på lørdag, og den spilles på Stamford Bridge.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.