Conte: - Vi må være klare til å kjempe

Foto: Chelsea FC

På dagens pressekonferanse snakket Antonio Conte om skadene, hans syn på Manchester City,  hva en seier på søndag har å si for Chelsea og ikke minst, den største elefanten i rommet; Moratas form.

 

- Skadene er alltid de samme; Bakayoko og David Luiz. I tillegg, Ampadu.

Hvordan er ditt syn på Manchester City og beundrer du dem?

- Manchester City... har alltid vært et fantastisk lag. Etter én sesong endret treneren kvaliteten på startelleveren. Dette er resultatet. Jeg tror vi skal ha stor respekt ovenfor dem, fordi de er farlige denne sesongen. Manchester City har muligheten til å bruke mye penger. Når du kombinerer dette med en god manager som har ambisjoner, så er dette det endelige resultatet.

Antonio ble deretter spurt om hva en seier på søndag har å si for Chelsea.

- I dette øyeblikket, må vi prøve å få fjerdeplassen for å kvalifisere oss i Champions League. Det vil ikke bli enkelt, det er mange lag som er sterke i år, og vi må være klare til å kjempe.

Antonio Conte fikk naturligvis også spørsmål om hans tanker angående Moratas form.

- Han må jobbe. Han må jobbe for å finne tilbake til formen før ryggskaden. Vi må ha tålmodighet, men den eneste veien tilbake er hardt arbeid.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.