Conte skuffet over mangelen på rutine

Antonio Conte er skuffet over at Chelsea lot Manchester United snu kampen og forklarer hvorfor han byttet ut Eden Hazard.

Antonio Conte var skuffet over resultatet på Old Trafford, etter Chelsea ga i fra seg ledelsen og tapte til slutt 2-1.

- Vi er skuffet over resultatet. I dag hadde vi en god mulighet til å ta tre poeng mot et lag som kjemper om Champions League-plass. Men vi snakker om et nytt tap og vi er skuffet, sa Conte.

- Man må takle kampen på en bedre måte med erfaring og rutine for å ta tre poeng. Vi snakker om et tap og vi må være skuffet.

Conte er klar over realiteten og utelukker ikke at Chelsea havner utenfor topp 4 og dermed ikke får delta i verdens største turnering neste sesong.

- Det er en selvsagt en mulighet. Det er ikke lett å finne plass i topp 4 i denne ligaen. Dette landet er det eneste der 6 lag kjemper om tittelen og Champions League. Det er kun i dette landet konkurransen er så tøff hver sesong.

- Det er en risiko for at vi ikke klarer topp 4. Vi må være klare for å kjempe og forstå dette. Vi må konsentrere oss og innse det er et viktig mål for oss. Nå er det ikke viktig å se på fortiden. Vi må jobbe for å løse problemene og se om de fungerer.

Eden Hazard ble byttet ut for Pedro i andre omgang og mange Chelsea-supportere reagerte. Slik forklarte italieneren den kontroversielle endringen.

- Det var en taktisk avgjørelse. Du må ha samme standard i 90 minutter. Vi hadde ikke en bra balanse.

- Han hadde ikke mer energi. I første omgang løp han mye. Det samme i andre omgang, men ser jeg en spiller som er trøtt må jeg endre situasjonen.

Alvaro Morata var nærme ved å score da han traff metallet tidlig i kampen og fikk et mål annullert. Et mål som skulle ståttt. Conte snakket om både den feilavgjørelsen og Moratas prestasjon.

- Den avgjørelsen kan avgjøre resultatet. Dette er grunnen til jeg er positiv om VAR (videodømming red anm.)

- Alvaro spilte i 90 minutter. Som de andre spillerne prøvde han alt han kunnne. Han kan bli bedre. Jeg kan ta en annen avgjørelse i en annen kamp. Jeg lot han spille hele kampen for å finne en balanse.

 

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.