- Det blir tøft

Antonio Conte er forberedet for en vanskelig oppgave på Old Trafford.

Chelsea møter Manchester United på Old Trafford 15:00 i ettermiddag. Antonio Conte har respekt for Manchester United sin kvalitet.

- Vi har en stor respekt for Manchester United for de har mange fantastiske spillere og United er et av de beste lagene i verden, sa Conte.

- Vi vil spille god fotball og vinne kampen, men det vil ikke være enkelt for som alle vet er det vanskelig å spille på Old Trafford.

Liverpool vant i går og har festet et grep over Chelsea på tabellen. Selv med seier i dag vil ikke Chelsea gå forbi scouserne. Tottenham spiller mot Crystal Palace søndag og blir det seier eller uavgjort går de forbi Chelsea og ett poeng bak Manchester United. Conte er klar over hvor jevnt det blir resten av sesongen.

Pos          Spilt    Poeng   
1.    Manchester City    27    72   
2.    Liverpool    28    57   
3.    Manchester United    27    56   
4.    CHELSEA    27    53

 

5.    Tottenham Hotspur    27    52  

- Det handler om en plass i Champions League og kampen om plassen er tøff. Det er fem veldig sterke lag som kjemper for tre plasser i Champions League, stadfestet italieneren.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.