Conte: - Ingen er bedre enn meg til å utvikle spillere

... men italieneren sier selv han ikke er god nok til å overbevise styret i overgangsmarkedet.

Foto: Getty

Antonio Conte mener det ikke finnes noen bedre enn han på å utvikle spillere.

- Kunne noen andre gjort en bedre jobb (i Chelsea red.anm)? Jeg vet ikke. Vanligvis etter min erfaring får jeg best mulig resultat ut av spillerne jeg jobber med, sa Conte.

- Jeg er den type treneren som har en spiller som er en seks og får han opp til en åtte. Hvis jeg har en spiller som er 8 tar jeg han opp til 10. Jeg er denne type treneren.

- Min jobb er å utvikle hver eneste spiller i hvert eneste aspekt - mentalt også. Om lysten, viljen til å kjempe og de taktiske aspektene. Det er oppgaven min og jeg er veldig god på dette, fortalte en, for dagen, åpen Conte.

En ting han innrømmer han er dårlig på er dog kommunikasjonen med styret i klubben. Det er åpenbart at han ikke har fått spillerne han ønsket inn før denne sesongen. Og heller ikke sist vindu fikk han førstevalgene sine.

- Jeg er elendig på å overbevise klubben til å kjøpe spillere, lo han, før han utdypet mer seriøst.

- Jeg kan forbedre meg mye i dette aspektet. Jeg må lære fra andre managere. Jeg kan lære mye om det. Jeg må snakke med managere som er veldig gode på å overtale klubbene til å bruke penger og kjøpe topp spillere.

0
0
0
s2sdefault

Partnere

Chelsea FC Hjemmeside
CSN pa Facebook
CSN pa Twitter
Ving - Fotballreiser

Kontakt

www.chelsea.no - Chelsea Supporters Norway - Kontakt

Chelsea.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider det linkes til. Kopiering av materiale fra Chelsea.no til bruk andre steder er ikke tillatt.